Mijn winkelwagen:

Items: 0
Totaal prijs: € 0,00

Afrekenen
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Webshop keurmerk

 

FDB - Shops streeft er naar om betalingen zo veilig mogelijk te maken. Tevens wil je natuurlijk niet, dat jouw persoonlijke gegevens beschikbaar wordt gesteld aan derden.

 

 

 

Veiligheid
FDB - Shops maakt gebruik van iDEAL als betaalsysteem. Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen jou en FDB - Shops beveiligd. De transactiegegevens worden middels een SSL verbinding versleuteld en over internet verstuurd. Voor de SSL verbinding heb je geen speciale software nodig. Je herkent de SSL verbinding aan het begin met https:// in je webbrowser adresbalk.


 

Privacy
FDB - Shops gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen. Zo worden je gegevens veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database. Daarnaast worden je persoongegevens niet verkocht of doorgespeeld aan derden. Wij gebruiken je e-mailadres slechts éénmalig om je bestelling af te ronden. Je hebt ten alle tijden het recht om je gegevens in te zien en deze zo nodig aan te passen.