Trixie

Trixie hondenfietskar kopen?

Ben je op zoek naar uitstekende kwaliteit hondenfietskarren, hondenfietsmanden of hondenfietstassen? Dan ben je bij Trixie aan het juiste adres! Trixie levert al sinds meer dan veertig jaar prachtige producten met betrekking tot het vervoer van dieren. Zo kan jouw hond op heerlijke manier van A naar B worden gebracht en meegenomen worden op leuke uitjes!

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hondenfietskarren

Bij Fietskarretje.nl bieden we verschillende groottes hondenfietskarren aan. Afhankelijk van de grootte van jouw hond, kun je dus bepalen welke hondenfietskar het beste bij jouw viervoeter past. Er zit onder andere verschil in de draaggewichten van de fietskarren.

Heb je dus een grotere en wat zwaardere hond, dan kan de large uitvoering wellicht de beste aankoop zijn. Heb je een kleinere en lichte hond, tot maximaal 20kg, dan is de small vaak de beste keuze. Daartussenin biedt Trixie ook nog de medium variant aan. Zo vind je altijd één die goed bij de bouw van jouw hond past.

Hondenfietsmanden en hondenfietstassen

Hondenfietsmanden van Trixie zijn het beste geschikt voor kleine honden. Het voordeel van het aanschaffen van een hondenfietsmand, is dat deze zeer compact zijn. Daardoor is een fietstas gemakkelijk te monteren op de fiets. Dit kan zowel op de bagagedrager, als voorop op de fiets door middel van een Britch.

Ook het kopen van een hondenfietsmand (of hondenfietstas) van Trixie heeft veel bekende voordelen. Door de compacte vorm is de fietsmand makkelijk mee te nemen en bovendien is een fietsmand voor een kleine hond zeer comfortabel. De hond kan, al zittend in de hondenfietsmand, bovendien heerlijk genieten van de natuur en frisse lucht tijdens jouw fietstocht.

Advies op maat

Heb je nog vragen over één van de producten van Trixie? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot één van onze overige producten, kun je altijd bij onze medewerkers terecht. Wanneer je al helder voor de bril hebt welk product het beste bij je past, bestel je deze gemakkelijk en snel in onze webshop. Vervolgens doen wij ons best om je aankoop zo snel mogelijk te bezorgen, zodat je snel met jouw viervoeter op pad kunt.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.3/10 gebaseerd op 1322 beoordelingen. Lees alle beoordelingen