InnoPet Hondenfietskarren

Cashback InnoPet

Claim je cashback, zie onze blog.

Op zoek naar de InnoPet Sporty Evolution of Dog Trailer Deluxe?

InnoPet is de ontwikkelaar van de Sporty Dog Trailer Deluxe en Sporty Evolution. Deze trailers zijn een combinatie van hondenfietskar en hondenbuggy. De hondentrailer van InnoPet is wendbaar en ook nog eens snel in te klappen. Middels deze trailer kunt u samen met uw viervoeter genieten van de vrijheid. Een hond houdt van vrijheid, maar helaas is het niet altijd mogelijk uw viervoeter vrijuit te laten rennen. Denk hierbij aan gevaren langs een gevaarlijke weg. In dat geval biedt een trailer van InnoPet een uitstekende oplossing. Maar ook wanneer de hond al ouder of niet in optimale conditie is, dan biedt de InnoPet Sporty Dog Trailer Deluxe of Sporty Evolution een uitkomst. Voor honden tot 50 kg adviseert InnoPet de Hercules 2.0.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

DE INNOPET HONDENFIETSKAR OM ER SAMEN OP UIT TE TREKKEN

De aanschaf van een InnoPet hondenfietskar zorgt ervoor dat je er gemakkelijk op uit kunt trekken met jouw viervoeter. De producten Sporty Dog Trailer Deluxe en Sporty Evolution zijn uitgevonden om te dienen als zowel hondenfietskar als hondenbuggy. Zo sla je met de aankoop van één van deze ‘trailers’ dus twee vliegen in één klap.

Een hondenbuggy of hondenfietskar van InnoPet zorgt er namelijk voor dat jij samen met jouw hond lekker kan gaan wandelen of een stuk kunt gaan fietsen. In het laatste geval zijn ook gebieden die normaal gesproken iets te ver weg liggen, goed te bereiken. Met een hondenbuggy of hondenfietskar van InnoPet neem je jouw hond dus gemakkelijk weer overal mee naar toe.

Veilig en comfortabel

Een aantal eigenschappen staan voorop bij de ontwikkeling van de trailers van het merk InnoPet. Allereerst is het natuurlijk van belang dat jouw hond op een veilige manier plaats kan nemen in de hondenbuggy of hondenfietskar. Op die manier kunnen jullie met een gerust hart heerlijke tripjes maken in de buitenlucht.

Wanneer jouw viervoeter in de hondenfietskar heeft plaatsgenomen, is het daarnaast belangrijk dat hij of zij ook echt van het rondje wandelen of fietsen kan genieten. Daarom beschikken alle hondenfietskarren en hondenbuggy’s van InnoPet ook nog eens over een hoge mate van comfort.

Hondentrailer of Hondenbuggy?

Hondentrailer of Hondenbuggy kopen? Fietskarretje.nl biedt een oplossing om samen met uw hond rond te cruisen. Hoewel de trailer van InnoPet multifunctioneel is, bieden we ook speciale hondenbuggy's aan in ons assortiment. Neem ook eens een kijkje naar een InnoPet Hondenbuggy.

Heb je nog vragen over één van de hondenfietskarren van InnoPet? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met jou kijken we graag naar de meeste geschikte fietskar voor honden voor jouw doeleinde. Dankzij de ervaring die we hebben, vinden we samen met jou altijd een prachtige hondenfietskar.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.5/10 gebaseerd op 1227 beoordelingen. Lees alle beoordelingen