Accessoires Trixie

Voor Trixie hondenfietskarren zijn er bij Fietskarretje.nl verschillende accessoires beschikbaar. Neem bijvoorbeeld het extra koppelstuk, wat ervoor zorgt dat je de Trixie hondenfietskar aan verschillende fietsen kunt koppelen. De hulpmiddelen op deze pagina zorgen ervoor dat jij en jouw hond ultiem kunnen genieten van de aankoop van een Trixie hondenfietskar.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Maak jouw aankoop compleet

Naast de hondenfietskarren van Trixie zelf, kun je bij Fietskarretje.nl ook terecht voor verschillende accessoires. De accessoires die je op deze pagina terug kunt vinden, zorgen ervoor dat jij de aankoop van jouw hondenfietskar van Trixie helemaal compleet kunt maken. Zo weet je zeker dat jouw hond straks heerlijk kan genieten van de fietstochten die jullie samen gaan maken.

Meerdere accessoires Trixie hondenfietskar

Met de verschillende accessoires die beschikbaar zijn voor de Trixie hondenfietskarren binnen ons assortiment, kun je jouw hondenfietskar behoorlijk multifunctioneel maken. Zo vind je bij Fietskarretje.nl onder andere joggerkits of jogger voorwielen in het aanbod terug. Dat zorgt ervoor dat je voortaan niet alleen geniet van heerlijke fietstochten met jouw hond, maar ook nog eens aangenaam kunt wandelen door de natuur!

Advies op maat

Wanneer jij de accessoires hebt gevonden die aansluiten op de door jou gekochte Trixie fietskar, kun je deze gemakkelijk in de winkelwagen stoppen en bestellen. Vervolgens doen wij ons best om jouw aankoop zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Heb je nog vragen over één van onze accessoires? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor al je vragen over één van de overige producten uit onze webshop, kun je natuurlijk altijd bij onze medewerkers terecht.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1288 beoordelingen. Lees alle beoordelingen