Hondenfietskar Trixie

Op zoek naar een Trixie hondenfietskar (met vering)?

Fietstochten zijn voor mens en viervoeter een geweldig Outdoor-vermaak. Maar voor de hond kan zo'n uitstapje snel te inspannend worden. In de hondenfietskar van Trixie kan de hond uitrusten na een lange wandeltocht of een pauze nemen. Vooral voor oudere of zieke honden is de Trixie fietskar een leuke vervoersoplossing. Bij regen beschermt een waterdichte hoes de hond tegen nat worden. Tegelijkertijd wordt door de inzetstukken van gaas aan de zijkant voor voldoende frisse lucht gezorgd. Voor meer veiligheid in het wegverkeer is de kar voorzien van reflectoren, reflecterende stoffen en een vlaggetje. Voor bevestiging aan de fiets zit het koppelstuk er al bij.

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Trixie hondenfietskar

Tijdens het mooie zonovergoten weer, wil je er ongetwijfeld graag met jouw viervoeter op uit trekken. Door bijvoorbeeld een mooie wandeling in een buitengebied te maken, kunnen zowel jij als jouw hond optimaal genieten van de natuur. Op het moment dat jullie naar een gebied willen dat wat verder weg ligt, is een hondenfietskar van Trixie de ideale oplossing!

In sommige gevallen kan het zo zijn dat het niet mogelijk is om lange stukken te wandelen of een (natuur-)gebied te bezoeken dat wat verder weg ligt dan wandelafstand. Dat kan bijvoorbeeld komen doordat jouw hond niet in staat is om lange stukken te wandelen (denk aan ouderdom of een blessure). In dat geval is een hondenfietskar van Trixie de juiste aankoop.

Optimaal genieten van het buitenleven

Een hondenfietskar van Trixie is dus eigenlijk een uitvinding die ervoor zorgt dat jij en jouw hond samen er heerlijk op uit kunnen trekken. Tijdens het gebruik van de hondenfietskar, neemt jouw hond achter jou plaats. Dat zorgt ervoor dat hij of zij heerlijk veilig achter zijn of haar baasje wordt vervoerd.

Samen met jouw hond is het mogelijk om prachtige plekken te bezoeken, die zich dus niet op wandelafstand bevinden. En onderweg daarnaartoe kan jouw viervoeter al heerlijk genieten van het uitzicht dat de natuur biedt. Zo zorg je ervoor dat jouw hond weer lekker indrukken kan gaan opdoen in de buitenlucht en vervolgens ook nog eens voldoende beweging kan krijgen.

Ook tijdens slechter weer goed te gebruiken

De Trixie hondenfietskarren zijn als vervoersmiddel natuurlijk het leukst om te gebruiken bij mooi weer. Desalniettemin kunenn de fietskarren van dit merk ook uitstekend dienstdoen bij minder weer. Worden jij en jouw hond tijdens de fietstocht getroffen door een onverwachte regenbui? Dan kan jouw viervoeter toch droog overkomen, door de waterdichte hoes van de hondenfietskar!

Breed assortiment

Bij Fietskarretje.nl vind je veel verschillende varianten van de Trixie hondenfietskarren. Op die manier vind je altijd een uitvoering die helemaal voldoet aan de wensen van jou en jouw hond. Je kunt bijvoorbeeld keuzes maken op het gebied van de kleur en de grootte van een hondenfietskar. Op de productpagina’s zelf vind je alle benodigde info die jou kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

HONDENFIETSKARREN TEGEN IEDER BUDGET

Binnen ons assortiment vind je naast de verschillende hondenfietskarren met elk haar eigen unieke eigenschappen, ook nog fietskarren tegen ieder budget. Zo kun je helemaal zelf het bedrag bepalen dat jij wenst uit te geven aan de nieuw aan te schaffen hondenfietskar van Trixie. Via het filter aan de linkerkant van deze pagina kun je immers onder meer filteren op de gewenste prijs. Binnen iedere prijsklasse vind je vervolgens meerdere prachtige fietskarren voor honden.

Iets anders waarop je onder meer kunt gaan filteren, is het gewenste draaggewicht van de Trixie hondenfietskar. Door voor de aankoop al te weten wat het gewicht van jouw hond is, kun je hierbij de juiste hondenfietskar gaan zoeken. Door dit op elkaar aan te laten sluiten, weet je zeker dat jouw hond straks comfortabel en veilig plaats kan nemen in de hondenfietskar.

Advies op maat

Twijfel je over de juiste hondenfietskar van Trixie? Heb je nog vragen over één van de functionaliteiten van deze fietskarren? Neem dan gerust contact met ons op! Dankzij de jarenlange ervaring die onze medewerkers hebben op dit gebied, kunnen we je altijd voorzien van advies op maat.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1288 beoordelingen. Lees alle beoordelingen