Accessoires Burley

Wanneer jij hebt besloten om een Burley hondenfietskar aan te schaffen (of hier al de trotse eigenaar van bent), dan kun je op deze pagina terecht voor de accessoires die bij dit merk hondenfietskar behoren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een regenhoes, een standaard of een wandelset. Met de accessoires maak je het plezier van de Burley hondenfietskar voor jou en jouw hond nog groter!

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Omturnen tot een ‘hondenkar’ voor prachtige wandelingen

Met de aankoop van één of meerdere Burley hondenfietskar accessoires, genieten jij en jouw huisdier van meerdere voordelen. Een voorbeeld is de wandelset. Op het moment dat je liever voor een gezamenlijke wandeling gaat, kun je de hondenfietskar van Burley met behulp van deze accessoire gemakkelijk omturnen in een ‘wandelkar’.

Ook tijdens minder weer gebruikmaken van de hondenfietskar

Met een andere accessoire uit ons assortiment kun je ervoor zorgen dat je ook tijdens minder weer goed gebruik kunt maken van de hondenfietskar. We hebben het daarbij natuurlijk over één van de regenhoezen die op deze pagina terug te vinden zijn. Worden jij en jouw hond tijdens een fietstocht verrast door het weer? Dan zorgt de regenhoes ervoor dat jouw viervoeter in ieder geval lekker droog kan zitten.

Vergroot het plezier van jouw huisdier

Of het nu gaat om het opbergen van spullen, een standaard of verschillende koppelingen, met de accessoires voor de Burley hondenfietskar, kun jij straks onder elke omstandigheid goed gebruikmaken van de hondenfietskar. Met aankoop van één of meerdere accessoires uit het assortiment van Fietskarretje.nl kun je jouw aankoop dus echt compleet maken. Zo vergroot je het plezier van jouw huisdier tijdens jullie gezamenlijke fiets- of wandeltocht.

Neem gerust contact op

Op de productpagina’s vind je vaak meer informatie over het betreffende accessoire. Heb je toch nog vragen over één van onze accessoires of overige producten? Of twijfel je over welk type product je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met jou kijken we graag naar de meest geschikte accessoires voor jouw Burley hondenfietskar.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1306 beoordelingen. Lees alle beoordelingen