Burley Hondenfietskarren

Eén van de toonaangevende merken op het gebied van hondenfietskarren is het merk Burley. Bij Burley hebben ze zich toegelegd op het ontwerpen van hondenfietskarren met maximaal comfort én een hoge mate van veiligheid voor jouw hond. Zo kun je met een fietskar van dit merk heerlijk genieten van tripjes die jij en jouw hond samen gaan maken.

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ideale oplossing

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de aanschaf van een hondenfietskar een goed idee is. Wanneer jouw hond bijvoorbeeld door ouderdom slechter ter been is dan voorheen, wordt het lastiger om samen langere trips te maken. Dat geldt ook bij bijvoorbeeld een blessure van jouw viervoeter. Wat de reden ook is, met een hondenfietskar van Burley neem je jouw huisdier weer gemakkelijk mee in het buitenleven!

Maximaal comfort

Binnen het assortiment Burley hondenfietskarren van Fietskarretje.nl vind je verschillende uitvoeringen terug. De hondenfietskarren van Burley Bark Ranger staan bekend om de hoge mate van comfort die ze met zich meebrengen. Je vindt ook varianten van de Burley Tail Wagon fietskar terug op deze pagina. Deze uitvoering is ontworpen voor eenvoudig in- en uitstappen, snel schoonmaken en biedt ook maximaal comfort voor jouw hond.

Verschillende accessoires

Ook voor verschillende accessoires voor de Burley hondenfietskar, is Fietskarretje.nl het juiste adres. Denk bij accessoires bijvoorbeeld aan een regenhoes voor één van de hondenfietskarren. Door de aanschaf hiervan, zorg je dat jouw hond altijd droog overkomt. Ook voor verschillende bijbehorende tassen en bijvoorbeeld een standaard voor de fietskar, loont het om een kijkje te nemen op de pagina van de accessoires.

Ook te gebruiken tijdens het wandelen

Wat betreft de accessoires kun je bij Fietskarretje.nl ook nog terecht voor een wandelset. Met een wandelset voor de hondenfietskarren van Burley, turn je jouw hondenfietskar eenvoudig om naar een wandelkar. Zo kun je er na een fietstocht voor kiezen om lekker samen even een stukje te gaan wandelen, bijvoorbeeld als je een mooi natuurgebied hebt bereikt.

Neem gerust contact op

Heb je de juiste hondenfietskar gevonden? Eéntje die helemaal voldoet aan de wensen van jou en jouw hond? Super! Dan kun je deze gemakkelijk via onze webshop bestellen. Vervolgens doen wij ons best om de bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Heb je nog vragen over één van onze hondenfietskarren of overige producten? Neem dan gerust contact met ons op!

Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1160 beoordelingen. Lees alle beoordelingen