Burley Hondenfietskarren

Eén van de toonaangevende merken op het gebied van hondenfietskarren is het merk Burley. Bij Burley hebben ze zich toegelegd op het ontwerpen van hondenfietskarren met maximaal comfort én een hoge mate van veiligheid voor jouw hond. Zo kun je met een fietskar van dit merk heerlijk genieten van tripjes die jij en jouw hond samen gaan maken.En dat geldt dus niet alleen voor jou, maar zeker ook voor jouw trouwe viervoeter.

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ideale oplossing

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de aanschaf van een hondenfietskar een goed idee is. Wanneer jouw hond bijvoorbeeld door ouderdom slechter ter been is dan voorheen, wordt het lastiger om samen langere trips te maken. Ook andere redenen kunnen er natuurlijk voor zorgen dat het maken van een (lange) tocht in de buitenlucht niet meer is zoals voorheen. Bijvoorbeeld in het geval van een (tijdelijke) handicap bij jouw viervoeter.

Wat de reden ook is, met een hondenfietskar van Burley neem je jouw huisdier weer gemakkelijk mee in het buitenleven! Met het aanschaffen van één van de producten op deze pagina kun je jouw hond weer voorzien van het (buiten-)plezier dat hij of zij verdient. Met een hondenfietskar van Burley trekken jullie er al snel weer samen op uit, op weg naar prachtige avonturen.

Voordelen hondenfietskar van Burley

De voordelen van het aanschaffen van een Burley Hondenfietskar zijn talloos en eigenlijk teveel om hier op te sommen. We hebben al even kort benoemd dat de Burley fietskarren de bewegingsvrijheid van jouw hond weer kan bevorderen. Andere voordelen, waarvan je profiteert als je een hondenfietskar van Burley aanschaft, zijn onder meer:

  • Hoge mate van comfort voor jouw viervoeter
  • Te complementeren met verschillende accessoires
  • Ook perfect te gebruiken tijdens een wandeling

Maximaal comfort

Binnen het assortiment Burley hondenfietskarren van Fietskarretje.nl vind je verschillende uitvoeringen terug. De hondenfietskarren van Burley Bark Ranger staan bekend om de hoge mate van comfort die ze met zich meebrengen. Je vindt ook varianten van de Burley Tail Wagon fietskar terug op deze pagina. Deze uitvoering is ontworpen voor eenvoudig in- en uitstappen, snel schoonmaken en biedt ook maximaal comfort voor jouw hond.

Voor welke uitvoering van de Burley hondenfietskarren je dus uiteindelijk ook gaat, in alle gevallen weet je zeker dat jouw hond ook daadwerkelijk kan genieten van de tripjes die jullie samen gaan maken. Jouw viervoeter zal zich tijdens het tochtje dat jullie aan het maken zijn altijd helemaal op zijn of haar gemak voelen.

Verschillende accessoires

Ook voor verschillende accessoires voor de Burley hondenfietskar, is Fietskarretje.nl het juiste adres. Denk bij accessoires bijvoorbeeld aan een regenhoes voor één van de hondenfietskarren. Door de aanschaf hiervan, zorg je dat jouw hond altijd droog overkomt. Ook voor verschillende bijbehorende tassen en bijvoorbeeld een standaard voor de fietskar, loont het om een kijkje te nemen op de pagina van de accessoires.

Met de accessoires die toebehoren aan de Burley hondenfietskar, maak je jouw aankoop dus helemaal compleet. Het zorgt ervoor dat jij en jouw hond nooit voor verrassingen komen te staan en goed zijn ingespeeld op bijvoorbeeld veranderende weersomstandigheden. De accessoires maken het gebruik van de hondenfietskar zowel voor jou als jouw hond nóg aangenamer.

Ook te gebruiken tijdens het wandelen

Wat betreft de accessoires kun je bij Fietskarretje.nl ook nog terecht voor een wandelset. Met een wandelset voor de hondenfietskarren van Burley, turn je jouw hondenfietskar eenvoudig om naar een wandelkar. Zo kun je er na een fietstocht voor kiezen om lekker samen even een stukje te gaan wandelen, bijvoorbeeld als je een mooi natuurgebied hebt bereikt.

Of je de hondenfietskar dus wil gebruiken voor fietstripjes of wandeltochten samen met jouw hond, het kan allebei. We kunnen met recht zeggen dat de hondenfietskarren van het merk Burley, in combinatie met de accessoires, multifunctionele producten zijn. Bovendien zijn deze fietskarren beschikbaar met verschillende draaggewichten.

Neem gerust contact op

Heb je de juiste hondenfietskar gevonden? Eéntje die helemaal voldoet aan de wensen van jou en jouw hond? Super! Dan kun je deze gemakkelijk via onze webshop bestellen. Vervolgens doen wij ons best om de bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Heb je nog vragen over één van onze hondenfietskarren of overige producten? Neem dan gerust contact met ons op!

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1288 beoordelingen. Lees alle beoordelingen