Hondenbuggy DoggyRide

Ben jij je aan het oriënteren op een hondenbuggy voor jouw viervoeter? Dan is de DoggyRide een uitstekende optie om te overwegen. De hondenbuggy’s van DoggyRide staan bekend om zijn fantastische kwaliteit en hoge veiligheidsnormen. Bovendien is een hondenbuggy van DoggyRide eenvoudig om te bouwen als hondenfietskar.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Er kunnen natuurlijk verschillende redenen zijn die jou doen besluiten een hondenbuggy aan te schaffen. Zo kan jouw hond bijvoorbeeld al op leeftijd zijn of last hebben van een, al dan niet tijdelijke, handicap. In zulke gevallen kan het lastig worden om samen eens even een heerlijke lange wandeling te maken. Met het aanschaffen van een hondenbuggy van DoggyRide, is dat probleem in één klap opgelost.

In het geval van een hondenbuggy duw of trek jij jouw viervoeter voort tijdens de wandeling. Zo worden zijn of haar pootjes niet onnodig belast en kunnen jullie toch samen genieten van een heerlijk ommetje in de buitenlucht. Ook bij langere wandelingen hoef je in dit geval niet bang te zijn dat jouw hond vermoeid raakt en wanneer hij of zij wel kleinere stukjes kan lopen, kun je hem of haar natuurlijk altijd even uit de buggy halen.

DoggyRide: veiligheid én kwaliteit

Uiteraard staat bij het ontwikkelen van een hondenbuggy het aspect veiligheid bovenaan de lijst. Alle hondenbuggy’s die door DoggyRide zijn geproduceerd, voldoen dan ook aan de eisen die benodigd zijn om veilig gebruik te kunnen maken van de buggy’s. Zo kun je met een gerust hart jouw geliefde viervoeter plaats laten nemen in dit vervoermiddel.

Ook kwaliteit staat bij de hondenbuggy’s van DoggyRide hoog in het vaandel. Wanneer je uiteindelijk besluit om voor één van deze buggy’s te kiezen, kun je er dus ook vanuit gaan dat je hier gedurende lange tijd gebruik van kunt maken. Oftewel, nog veel fantastische wandelingen samen met jouw hond voor de boeg hebt.

Uitgebreid assortiment

Binnen ons assortiment vind je veel verschillende soorten hondenbuggy’s van DoggyRide terug. Je kunt kiezen voor hondenbuggy’s met verschillende draaggewichten en je vindt hondenbuggy’s in meerdere prijsklassen. Tegen ieder budget koop jij dus een mooie hondenbuggy van dit merk. Bovendien kun je ook op basis van de kleuren van dit vervoermiddel nog keuzes maken.

Dankzij het uitgebreide assortiment vind je altijd een variant die volledig voldoet aan de wensen van jou en jouw viervoeter. Op de productpagina’s zelf kun je overigens nog een uitgebreidere omschrijving per hondenbuggy vinden. Zo weet je gelijk af van alle eigenschappen en kun je zien of de specificaties voldoen aan de kenmerken van jouw hond.

Neem gerust contact op

Dankzij de jarenlange ervaring die wij hebben op het gebied van hondenbuggy’s van het merk DoggyRide, kunnen we je altijd voorzien van advies op maat. Twijfel je dus over een bepaalde hondenbuggy en de voordelen hiervan? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met jou kijken we graag naar de beste keuze voor jouw doeleinde.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.3/10 gebaseerd op 1322 beoordelingen. Lees alle beoordelingen