Hondenbuggy

hondenbuggy kopen

Waarom een hondenbuggy een meerwaarde biedt

Een hondenbuggy is een aanwinst voor elke hondenliefhebber. En voor elke viervoeter, natuurlijk! Jij en je hond kunnen weer onbezorgd samen op pad: jij hoeft niet bang te zijn dat je hond vermoeid raakt en kunt al je boodschappen en activiteiten feilloos afwerken. En je hond komt lekker buiten, wat zijn socialisatie en energiehuishouding ten goede komt! Ook vind je bij Fietskarretje.nl de wereld aan accessoires voor je hondenwandelwagen, die het gebruik ervan nog prettiger maken. En we helpen je graag de hondenbuggy selecteren die perfect bij jou en je hond past!

28 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is een hondenbuggy?

Een hondenbuggy is als het ware een wandelwagen voor honden. Een beetje zoals een kinderwagen, maar dan voor je huisdier! Net als met een kind, kun je je makkelijker verplaatsen, je beestje veilig bij je houden en als je wil, lange afstanden afleggen. Als je op pad gaat, plaats je je hond in de buggy, klik je hem goed vast om onveilige situaties te voorkomen, en kunnen jullie samen kilometers afleggen. Lekker zorgeloos op pad!

Waarom een hondenbuggy kopen?

Zoveel mensen en honden, zoveel redenen om een hondenwandelwagen te kopen. Of jij een hondenbuggy nodig hebt, bepaal je uiteindelijk natuurlijk helemaal zelf. Maar in welke situaties kan een hondenwandelwagen de uitkomst zijn voor jou en je trouwe viervoeter? We geven je een paar voorbeelden.

Je hebt een hond op leeftijd

Is je hond al wat ouder, dan kan een hondenbuggy echt een uitkomst zijn. Ook als je merkt dat zijn of haar energielevels niet meer helemaal op peil zijn, kunnen jullie nu nog lekker samen op pad! Toch nog even een frisse neus halen of een boswandeling maken is heel goed voor je hond, ook al kunnen zijn pootjes het niet meer helemaal aan. Een hondenwandelwagen geeft je hond op leeftijd zo toch wat bewegingsvrijheid!

Je hebt een puppy of jonge hond

Ook als je hond nog heel jong is, is het soms niet makkelijk om grote afstanden af te leggen. Ook dan is een hondenbuggy een gouden vondst! Kleintjes worden nog snel moe; niet altijd handig in het dagelijks leven, bijvoorbeeld als je nog die ene boodschap moet halen. Zet ze in de hondenwandelwagen en je dag kan gewoon doorgaan zoals gepland!

Je hond heeft alle vaccinaties nog niet gehad

Als je hond nog een puppy is, dan kan het zijn dat hij nog niet alle vaccinaties binnen heeft. Ze zomaar lange tijd mee naar buiten nemen kan dan een risico vormen. Straatvuil kan risico’s meebrengen, maar ook door contact met andere honden kunnen ze ziektes oplopen waartegen ze nog niet beschermd zijn. Neem je je pup mee naar buiten in een hondenbuggy, dan kan de socialiseren van je hond gewoon doorgaan, zij het beschermd en wat verder verwijderd van andere honden en de grond.

Je wil je hond beschermen bij angst of drukte

Sommige honden, met name kleine honden, raken compleet overweldigd in grote mensenmassa’s of andere drukke omgevingen. Een hondenwandelwagen zorgt er dan voor dat ze veilig weggeborgen en wat hoger van de grond zijn. Dat geeft ze een prettig gevoel! Ook als je hond overal wat angstig aangelegd is, kan een hondenbuggy een veilige omgeving voor ze creëren. Vol zelfvertrouwen de wereld in!

Je maakt graag lange wandelingen

Misschien maak je graag lange wandelingen, maar kunnen de pootjes van je trouwe viervoeter het niet altijd helemaal bijhouden. Met name bij de kleinere honden met korte pootjes kan wat voor jou een korte wandeling is, al aanvoelen als een marathon. Neem je hondenbuggy mee, dan kan je hondje halverwege gewoon gaan uitrusten!

Je hond is herstellende van ziekte of letsel

Altijd vervelend, maar het hoort er soms bij: je hond wordt ziek of krijgt ergens letsel door een ongeluk of ontwikkelingsprobleem. Natuurlijk laat je je beste vriend(in) hieraan helpen, maar de weg naar herstel is soms lang. En dan loop je niet altijd direct weer als een haas, of kun je soms wat minder lange afstanden afleggen. Met een hondenbuggy kunnen jullie wel in beweging blijven, maar kun je onderweg inschatten wat goed is voor je hond en wat hij al kan volhouden. Ook als je hond een blijvende handicap heeft, is een buggy een fijne oplossing.

Hondenbuggy

Hondenbuggy kan ook gebruikt worden als je hond al een rolstoel gebruikt

Een hondenbuggy kan ook goed gebruikt worden als je hond al gebruik maakt van een hondenrolstoel. Met een hondenrolstoel heeft je hond meer beweging en biedt het ondersteuning tijdens het lopen. Je hond blijft in conditie en geniet zo van het meelopen. Echter niet alle honden kunnen grote wandelingen maken en in combinatie met een hondenrolstoel is een hondenbuggy een hele goede optie.

Waar let je op bij het kopen van een hondenbuggy?

Goed, je hebt besloten: een hondenwandelwagen is echt iets voor mij en m’n maatje. Maar dan komt het moeilijkste: kiezen welk model het beste bij jullie past! In het aanbod hondenwandelwagens zie je snel door de bomen het bos niet meer. Waar moet je op letten, en wat is voor jou de beste keus? Wij vertellen je er meer over, en geven je 12 factoren die van belang zijn bij het kiezen van de juiste hondenbuggy!

 • De grootte van het ligoppervlakte van je hond
 • Het gewicht van je hond
 • De maximale draagkracht van de buggy
 • Het gewicht van de buggy
 • De wendbaarheid van de buggy
 • Het aantal wielen dat je buggy moet hebben
 • Hondenbuggy met foambanden of luchtbanden
 • Staal of aluminium frame
 • Type textiel
 • Beschikbaarheid regenhoezen
 • Kleurkeuze
 • Prijs-kwaliteit verhouding

Wat is de beste buggy voor mijn hond?

Zoals gezegd is het gewicht van je hond een belangrijke factor bij het kiezen van een hondenbuggy. Je wil immers dat de wagen jouw hond goed ondersteunt, maar dat hij niet onnodig zwaar of groot is!

Draaggewicht buggy hond

Hou altijd rekening met het draaggewicht voor het kiezen van de juiste hondenbuggy. Een hond van bijvoorbeeld 15 kg past perfect in een buggy met een draaggewicht tot 20 kg. Speciaal daarom selecteerden wij voor jou de beste keuzes voor de kleine, en voor de grote hond.

Hondenbuggy voor kleine hond

Voor een kleine hond is een kleinere, lichtere buggy vaak afdoende. En simpelweg de slimste keuze! Vaak zijn deze kleinere hondenbuggy’s lekker wendbaar en makkelijk op te klappen. Zo is de Innopet Avenue een veelgekozen buggy voor kleine honden met een draaggewicht tot 11 kg.

Hondenbuggy voor grote hond

Een hondenbuggy is niet alleen geschikt voor kleine of middelgrote honden. Ook zijn er grote honden, die niet in staat zijn om lange afstanden te lopen. De InnoPet Hercules 2.0 en de InnoPet Mamut zijn voor grote honden ontworpen en kunnen een draagkracht aan van 50 kg.

Veilig gebruik maken van je hondenwandelwagen

Als je de juiste wandelwagen uit hebt gekozen voor jouw hond, is het belangrijk dat je hier op een veilige manier gebruik van maakt. Onze belangrijkste tip is: lijn je hond aan in de wagen, zodat je hond niet zomaar uit de buggy kan ontsnappen. Mocht de rits per ongeluk opengaan, dan weet je zeker dat je hond gewoon op zijn plaats blijft. De gevolgen (bijvoorbeeld in het verkeer of in een drukke winkelstraat) zijn niet te overzien als je hond ontsnapt!

Je buggy comfortabel instellen

Een hondenbuggy dient natuurlijk een behoorlijke mate van gebruiksvriendelijkheid te hebben. Ook moet de hondenbuggy zeer comfortabel zijn. Dit geldt niet alleen voor je huisdier, maar natuurlijk ook voor jou zelf.

Wat het meest comfortabel voor jou is, hangt af van het doel dat je voor ogen hebt met de hondenbuggy. Wanneer je in de natuur gaat wandelen, kan het een goed idee zijn om te kiezen voor een buggy met drie wielen. Deze zijn namelijk iets wendbaarder. Een hondenbuggy met meer wielen is dan weer stabieler.

 • Bij een buggy met luchtbanden zorg je dat deze goed zijn opgepompt: dat kan lekke banden voorkomen. Bij een goede opgepompte band rij je comfortabeler en heb je dus meer rijplezier!
 • Zorg er ook voor dat de duwstang op de juiste hoogte is, zodat je altijd de juiste houding kunt aannemen tijdens het wandelen. Dit voorkomt namelijk fysieke ongemakken voor jezelf.

Onze top merk hondenbuggy

In onze webshop vind je uitsluitend hondenbuggy’s van topkwaliteit. Toch willen we er een merk uitlichten, die jou en je trouwe maatje het beste van het beste bieden. Dit is een merk die zich specialiseert in vervoersmiddelen voor huisdieren. Ze weten dus precies wat er nodig is voor efficiënt gebruik van je hondenbuggy, en bieden je verschillende varianten waarvan er altijd eentje perfect afgestemd is op jouw dagelijkse praktijk.

Innopet

Innopet is de marktleider in hondenbuggy's. Wij zijn groot fan van dit merk! De verschillende modellen zijn gemakkelijk gebruiksklaar te maken: voor een hond bestaat er geen beter vervoermiddel. Verschillende hondenwandelwagens zoals de Retro, Monaco, City en de Urban hebben een lichtgewicht aluminium frame, de andere buggy's hebben allemaal een robuust stalen frame. Elke Innopet hondenbuggy heeft een sterke hoes gemaakt van 600D of 800D nylon stof.

De goed voorbeeld van een sterke Innopet hondenbuggy is de Innopet Retro: deze wagen heeft een draagkracht van max 35 kg. Andere stoere hondenwandelwagens zijn de Innopet Buggy Comfort of de Innopet Buggy Urban Gold. Daarnaast bieden we goedkope budget buggy's aan zoals de Innopet Buggy All Terrain, Innopet Buggy Avenue en Innopet Buggy Allure. En hou je van reizen? Dan kunnen wij de Innopet Buggy City aanbevelen.

Geschikt voor vele ondergronden

Een Innopet hondenbuggy is voor vele ondergronden geschikt. Een buggy met luchtbanden kun je zowel in het bos als op onverharde paden of zelfs op het strand gebruiken. Een buggy met foambanden is het beste om op verharde wegen te gebruiken. Groot voordeel van foambanden is dat deze niet lek kunnen gaan. Bijkomend voordeel is dat foambanden goedkoper zijn en dat ze goed rijden op de populairste plekken om je viervoeter mee naar toe te nemen.

Bekijk het aanbod Innopet hondenbuggy’s

Ook te gebruiken als kattenbuggy

Ben je eigenlijk op zoek naar een kattenbuggy? Ook dan zijn onze hondenbuggy’s een prima optie. Als je buggy namelijk het gewicht van een hond kan dragen, passen de meeste katten er ook prima in, en doet hij ook prima dienst als kattenbuggy! Het is wel handig om je kat te laten wennen aan het dragen van een tuigje: voor veilig gebruik van je kattenbuggy is het praktisch om je kat te bevestigen aan je buggy. Je wil natuurlijk niet dat je kat ontsnapt, of dat er andere onveilige situaties ontstaan!

Vele kattenliefhebbers gingen je voor in het gebruik van een kattenbuggy: zo hebben de leden van de Rasvereniging Savannah Kat bijvoorbeeld een aantal buggy's voor hun katten aangeschaft. Een kattenbuggy is namelijk gemakkelijk te gebruiken, vooral wanneer een kat (tijdelijke) fysieke problemen heeft. Ook zijn er heel veel katten die ervan genieten om mee op reis te gaan: met een kattenbuggy maak je dat mogelijk!

Bekijk alle kattenbuggy’s

Fietsen met je hondenbuggy

Sommige mensen gaan liever fietsen met hun hond, in plaats van met ze te gaan wandelen. In combinatie met een fiets een hondenbuggy gebruiken levert gevaarlijke situaties op, als je de hondenkar niet aan je fiets kan bevestigen. Dat wil je natuurlijk voorkomen! Gelukkig hebben we ook een fietskar voor je hond, waarmee jij en je trouwe kompaan veilig op pad kunnen met de fiets. Of kies voor een hondenfietsmand, die je gewoon op je eigen fiets kunt bevestigen!

Bekijk onze hondenfietskarren
Bekijk onze hondenfietsmanden

Accessoires voor je hondenbuggy

Natuurlijk hebben we niet alleen de basis in ons assortiment, we hebben aan alles gedacht: ook de handigste accessoires waarmee je het gebruik van je hondenbuggy optimaliseert, vind je in onze webshop. Bestel ze in één keer en maak optimaal gebruik van alle handige functionaliteiten. Heb je wel eens aan de volgende accessoires voor je hondenwagen gedacht?

Regenhoes

Eén van de accessoires die je bij ons terug kunt vinden met betrekking tot de hondenbuggy, is een regenhoes. Door middel van een regenhoes voorkom je dat jouw hond nat wordt tijdens een regenbui. Kortom: met een regenhoes vergroot je het comfort van jouw hond tijdens de wandeling met de hondenbuggy.

Hondenbuggy

Travelbag

Een andere accessoire waarvoor je bij Fietskarretje.nl terecht kunt, is de zogenaamde travelbag. Met de travelbag kun je je hondenbuggy op een veilige manier vervoeren. De travelbag is in veel gevallen universeel te gebruiken en mede daarom een handige accessoire bij het aanschaffen van de hondenbuggy.

Hondenbuggy

Matrasovertrek

Meer comfort aanbrengen voor je hond in een hondenbuggy doe je met een losse matrasovertrek die perfect in je buggy past. Ideaal: al onze matrassen zijn superzacht en ook nog eens machinewasbaar. Geef jouw hond maximaal comfort, warmte en zachtheid.

Bijpassende tassen

Handig als je boodschappen wilt doen met je hond, of als je andere benodigdheden netjes wilt opbergen: een tas die perfect past bij je hondenbuggy. Per merk hebben we verschillende tassen beschikbaar, waarvan je het hengsel gemakkelijk over het handvat van je hondenbuggy kunt hangen. Precies zo gemaakt dat het jou en je hond niet in de weg zit!

Onderhoud van je hondenbuggy

Heb je eenmaal een hondenbuggy gekocht, dan wil je dat hij net zo mooi blijft als op de dag dat je hem hebt aangeschaft. Maar hoe doe je dat? Het leven met dieren zorgt soms voor ongelukjes en vuil is ook onvermijdelijk als je ermee naar buiten gaat. Wij geven je handige tips voor schoonmaak en onderhoud!

Je hondenbuggy schoon houden

Je buggy heeft natuurlijk wel eens wat te lijden. Is het geen hondenhaar, dan spat er wel eens modder op tijdens een wandelingetje. Met deze stappen geef jij je wagen een goede opfrisbeurt!

 • Leegmaken: verwijder alle losse onderdelen van de buggy en was die waar mogelijk uit;
 • Op z’n kop: houd de wagen op z’n kop en schud hem goed uit;
 • Vochtige doek: neem alle onderdelen af met een vochtige doek;
 • Droge doek: laat de buggy drogen of neem alle onderdelen af met een droge doek;
 • Stofzuigen: zuig alle textielen onderdelen van je wagen goed uit.

Tips voor een langere levensduur

1. Om de wielen van je hondenbuggy een langere levensduur te geven, til je de voorste buggywielen op bij het op- en afgaan van het trottoir. De wielen krijgen dan geen al te grote klappen te verduren tijdens het neerkomen, waardoor ze langer meegaan.

2. Gebruik regelmatig een beetje lagervet voor de wielen, zodat deze niet drooglopen en stuk kunnen gaan. Je zult ook merken dat duwen veel makkelijker wordt!

3. Wees voorzichtig bij het in- of uitklappen van je buggy. Bij te veel geweld kan je de buggy forceren, waardoor deze stuk zou kunnen gaan.

4. Weersinvloeden kunnen ervoor zorgen dat het textiel van je buggy naar verloop van tijd niet meer waterafstotend is. Er is waterafstotende spray voor textiel verkrijgbaar: met dit soort spray kun je je hondenbuggy beter beschermen tegen allerlei weersinvloeden. En bij twijfel: gebruik een speciale regenhoes!

5. Gebruik je de buggy niet? Zet hem dan binnen, of in ieder geval onder een afdak. Dit zorgt ervoor dat je hondenbuggy niet onnodig te lijden heeft door weersinvloeden.

Rits stuk van je hondenbuggy?

De rits van je hondenbuggy zit vast of functioneert niet helemaal goed meer. Er zijn een aantal superhandige en eenvoudige oplossingen om de meest voorkomende problemen met ritsen te verhelpen.

Rits zit vast: zo kun je het oplossen

Dit is het meest voorkomende probleem, een rits die vastzit en niet meer open wil. Dit gebeurt doordat er een stukje stof tussen zit en het kost vaak redelijk wat moeite en kracht om dit los te maken. Tot vandaag, want met deze handige tip is je rits binnen no-time weer helemaal open.

Pak een potlood en wrijf onder precies onder de plaats waar de rits vast zit. Probeer nu voorzichtig de rits naar beneden te trekken. In de meeste gevallen zou dit moeten werken. Is dat niet het geval, gebruik dan bijvoorbeeld wat vaseline, lippenbalsem of olijfolie.

Op deze manier kun je de rits van je buggy zo weer openen, zonder dat je het stof stuk maakt.

Rits gaat vanuit onderen steeds open

Ook dit heeft iedereen wel eens meegemaakt: een rits die vanaf de onderkant opengaat. Dan kun je hem weer los maken en vervolgens opnieuw proberen dit te doen, om geen gapend gat in de onderkant van de doek van je buggy te hebben. Dit heeft vaak te maken met het feit dat de rits niet meer helemaal optimaal is: ook hier zijn eenvoudige oplossingen voor.

 1. Pak een potlood, vaseline of lippenbalsem of en smeer daarmee de ritssluiting in. Dit kan net genoeg zijn om te zorgen dat de rits weer goed sluit.
 2. Mocht dit niet werken, kijk dan goed of er geen stof tussen of in de rits zit.
 3. Nog niet verholpen: check dan alle enekel stukjes van de ritssluiting en bekijk of er geen ‘pennetjes’ verbogen zijn. Mocht dit het geval zijn, buig ze dan recht.
 4. Nog niet? Oké, dan is er nog één oplossing: kijk of de rits zelf nog goed vast zit en verzeker jezelf dat er geen speling is. Probeer hem anders voorzichtig met een tang dicht te knijpen zodat hij weer beter sluit.

Rits afgebroken

Is de rits van je buggy afgebroken en is het moeilijk dicht te maken? Gebruik hiervoor dan een ringetje van een sleutelhanger, maar een paperclip kan ook. Misschien niet de meest mooiste oplossing, maar het zorgt er wel voor dat je handen (en vooral vingers) geen pijn doen bij het dichtritsen van je hondenbuggy.

Fietskarretje.nl: een autoriteit op het gebied van hondenbuggy’s

We hopen dat we je met behulp van bovenstaande tekst meer hebben kunnen vertellen over de voordelen en eigenschappen van hondenbuggy’s. Ook voor het onderhoud van jouw hondenbuggy kun je in de alinea’s hierboven terecht. Met het aanschaffen van een hondenbuggy en de genoemde accessoires, weet je zeker dat jij en jouw hond er weer heerlijk op uit kunnen trekken.

Bij Fietskarretje.nl verkopen we al sinds jaar en dag allerlei verschillende soorten hondenbuggy’s. Daardoor weten we inmiddels als geen ander welke merken en varianten buggy’s beschikken over de beste kwaliteit én de scherpste prijzen. Dankzij deze ervaring kunnen we je altijd voorzien van een advies op maat, wanneer je op zoek bent naar een bepaalde hondenbuggy.

Filter gemakkelijk naar het juiste product

Wanneer je de punten onder het kopje ‘waar let je op bij het kopen van een hondenbuggy’ hebt uitgezocht, ben je klaar om met de zoektocht naar de juiste hondenbuggy te beginnen. Belangrijk zijn onder andere het gewicht van jouw hond (en dus het draaggewicht van de hondenbuggy), de grootte van het ligoppervlakte en of je op zoek bent naar een buggy met foambanden of luchtbanden.

Omdat je een handje op weg te helpen in de zoektocht, hebben we linksbovenaan deze pagina een filter geïnstalleerd. Het filter zorgt ervoor dat jij aan de hand van een aantal in te vullen gegevens snel kunt komen bij de meest geschikte producten. Je kunt hier bijvoorbeeld ook aangeven tegen welk budget je een hondenbuggy zoekt.

Veelgestelde vragen over hondenbuggy’s

Het kiezen van de juiste hondenbuggy roept vaak veel vragen op. Gelukkig hebben we bij Fietskarretje.nl de meest gestelde vragen voor je verzameld over de jaren, en hebben we hieronder een antwoord voor je geformuleerd!

 • Wat is de gemiddelde prijs van een hondenbuggy?

  De gemiddelde prijs van een buggy voor honden is moeilijk te geven. Bij Fietskarretje.nl hebben we al goedkope hondenbuggy’s vanaf € 114.95, maar dit type is natuurlijk niet geschikt voor iedereen. De prijsrange ligt vaak tussen € 100.- en € 600.-, afhankelijk van de kwaliteit die je zoekt. En afhankelijk van de accessoires die je erbij wilt kopen!

 • Kan elke hond in een hondenbuggy?

  In principe is er voor iedere hond een hondenbuggy te krijgen. In ons assortiment vind je hondenwandelwagens met een laadgewicht tot maar liefst 50 kg! Of je hond het prettig vindt om in een buggy rondgereden te worden, verschilt natuurlijk per ras en per hond. Ook is het belangrijk om een hond goed te laten wennen aan het gebruik van de hondenwandelwagen.

 • Hoe laat ik mijn hond wennen aan een hondenbuggy?

  Niet elke hond springt direct enthousiast in de hondenbuggy: vaak zal je je maatje eerst aan het ding moeten laten wennen. Dat doe je door de buggy onderdeel te maken van zijn omgeving: introduceer hem dus eerst gewoon in de kamer waar de hond leeft en leg er eens een snoepje of koekje in om een positieve associatie op te wekken. Zodra de hond uit zichzelf comfortabel in de buggy plaatsneemt, kun je binnenshuis gaan oefenen met rondrijden. Gaat dit goed, dan kun je de hond ook eens vastklikken en samen naar buiten gaan. Maak de eerste rondjes niet te groot en blijf in de buurt van jullie huis, dan kan je viervoeter er geleidelijk aan wennen.

 • Is een hondenbuggy geschikt voor alle weersomstandigheden?

  In principe kun je een wandelwagen voor honden gebruiken bij elk type weer en bij alle temperaturen. Natuurlijk let je bij warm weer erop dat het in de buggy niet te warm wordt en in de winter gebruik je het scherm om je hond te beschermen tegen de kou. En gaat het regenen? Dan is een regenhoes handig om je hond droog te houden: wel zo comfortabel.

 • Waar mag ik naartoe met een hondenbuggy?

  Een hondenbuggy kun je overal mee naartoe nemen waar het ook begaanbaar is voor een normale kinderwagen. En overal waar honden naar binnen mogen, mogen ook hondenwandelwagens mee naartoe. Let alleen wel op speciale restricties voor honden in horeca en andere publieke gebouwen: waar een hond niet naar binnen mag, mag een hondenwandelwagen uiteraard ook niet mee. Het beste is om het even van tevoren na te vragen: dit voorkomt teleurstelling aan de deur.

 • Kan ik ook een kat vervoeren in een hondenbuggy?

  Al onze hondenbuggy’s zijn ook perfect geschikt om katten mee te vervoeren. Kijk of je een buggy kunt vinden die bij de afmetingen en bij het gewicht van je kat past: daarnaast is het van belang om je kat te kunnen zekeren aan de buggy, dus het gebruik van een tuigje is aan te raden.

 • Kan ik mijn hond ook in een kinderbuggy vervoeren?

  Natuurlijk is een hondenbuggy een soort honden kinderwagen, maar dat betekent nog niet dat je je hond vervoert in een kinderbuggy. Een hondenwandelwagen is beter toegespitst op het gebruik met een hond; wij raden daarom altijd aan om buggy aan te schaffen die speciaal voor dit gebruik gemaakt is.

 • Bestaan er ook hondenbuggy’s voor 2 honden?

  Als 2 kleine honden prima een ruimte met elkaar kunnen delen, kunnen ze ook prima samen in een hondenbuggy. Let er dan bij aanschaf van de hondenwagen op dat de dimensies van je honden ruimschoots matcht met de dimensies van de buggy. Ook het opgetelde gewicht van je twee hondjes mag natuurlijk het totale draagvermogen niet overschrijden.

 • Kies ik een hondenbuggy met 3 of met 4 wielen?

  Dat ligt eraan hoe je hondenbuggy wilt gaan gebruiken. Over het algemeen raden wij voor maximale wendbaarheid (bijvoorbeeld in kleine ruimtes of drukke gebieden) 3 wielen aan; ga je voor een zeer solide buggy met maximale stabiliteit, dan zijn 4 wielen aan te raden.

 • Kan ik losse onderdelen kopen voor mijn hondenbuggy?

  Voor bijna alle merken die wij in ons assortiment hebben, zijn losse onderdelen te krijgen. Gaat er dus onverhoopt iets stuk? Neem dan contact met ons op en vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden. In de meeste gevallen is er wel iets op te vinden en kun je nog jaren door met je hondenbuggy!

Staat jouw vraag er niet bij?

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een buggy voor je hond? Of heb je nog een andere vraag over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met jou gaan we graag op zoek naar de meest geschikte hondenbuggy voor jouw wensen en behoeften.

Neem contact met ons op
betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.3/10 gebaseerd op 1322 beoordelingen. Lees alle beoordelingen