Wike fietskar

Waarom een Wike fietskar?

Ben jij op zoek naar een fietskar waarbij de nadruk ligt op veiligheid en betrouwbare ervaring? Dan is de Wike fietskar een uitstekende keuze! Deze fietskarren geven namelijk boven alles prioriteit aan de veiligheid van jou en jouw dierbaren. Op die manier genieten jij én jouw kroost al snel van heerlijke buitenavonturen.

De Wike fietskar beschikt over een innovatief eivormig frame, dat de sterkte en stabiliteit van dit product vergroot. Dit ontwerp zorgt voor een betere gewichtsverdeling en slagvastheid, waardoor de kant op kantelen of omrollen tijdens onverwachte situaties wordt verkleind. Jouw kostbare lading blijft beschermd, wat de weg ook brengt.

Wike geeft één jaar garantie op onderdelen en levenslange garantie op het frame van de oorspronkelijke eigenaar

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Trek er samen met jouw kind(eren) op uit

Met aankoop van één van de fietskarren van Wike zorg jij ervoor dat je het buitenplezier van jou en jouw kinderen verhoogt. Door het gebruik van een fietskar kunnen jullie namelijk gemakkelijk samen eropuit trekken. In tegenstelling tot een kinderzitje achterop de fiets zorgt de kinderfietskar er namelijk voor dat jouw kind behoorlijk wat bewegingsruimte én comfort heeft.

Spelenderwijs doet jouw kroost al de eerste indrukken op van het drukke verkeer, terwijl jij hem of haar voorttrekt. Bovendien gebeurt dit allemaal op de meest veilige manier mogelijk, waardoor jij je zelf lekker kunt concentreren op het verkeer. De kinderfietskar is dan ook een ideaal vervoermiddel voor zowel baby’s, peuters als kleuters.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Bij Fietskarretje.nl willen we graag dat jij en jouw kleinere passagiers gedurende lange tijd kunnen genieten van de fietskar van Wike. Mede daarom zorgen we er te allen tijde voor dat de producten uit ons assortiment van uitstekende kwaliteit zijn. In combinatie met scherpe prijzen, zorgt dit ervoor dat jij altijd profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Advies op maat

Heb je nog vragen over één van de fietskarren van Wike? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met jou kijken we graag naar de best geschikte fietskar. Ook voor vragen over één van onze overige producten, kun je natuurlijk altijd bij onze medewerkers terecht. Dankzij de ervaring die we hebben, kunnen we je te allen tijde voorzien van een advies op maat.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1306 beoordelingen. Lees alle beoordelingen