Wike fietskar Special Needs

Voor wie is een Wike Special Needs Fietskar bedoeld?

De Wike Large Special Needs Fietskar is de perfecte oplossing voor grotere kinderen met speciale behoeften die mee willen doen aan het fietsplezier met het hele gezin. De Wike Extra Large Special Needs Fietskar is de oplossing voor oudere volwassenen met speciale behoeften en kan NIET worden omgebouwd tot een jogger of kinderwagen. Dankzij de vele combinaties van optionele steunen kunt u de Special Needs fietsaanhangers aanpassen aan de individuele behoeften.

Wike geeft één jaar garantie op onderdelen en levenslange garantie op het frame van de oorspronkelijke eigenaar.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voor (grotere) kinderen én volwassenen met speciale behoeften

Met de Wike Fietskar Special Needs kun je dus verschillende kanten op. De Wike Large Special Needs Fietskar is speciaal ontwikkeld voor grotere kinderen met speciale behoeften. Wanneer je op zoek bent naar een fietskar voor oudere volwassenen met speciale behoeften, raden we de Wike Extra Large Special Needs Fietskar aan. Je vindt bij Fietskarretje.nl dus altijd een fietskar die voldoet aan de eisen waar jij naar op zoek bent.

Aan te passen aan individuele behoeften

De Wike Fietskarren Special Needs hebben de beschikking over veel verschillende combinaties van optionele steunen. Dat zorgt ervoor dat deze fietskarren gemakkelijk zijn in te richten voor iedere individuele behoefte. Met de aanschaf van één van deze fietskarren weet je dus zeker dat iedereen hier veilig en comfortabel gebruik van kan maken.

Fietstochten met het hele gezin

Bij de Wike Fietskar Special Needs staan de aspecten veiligheid en comfort bovenaan het lijstje tijdens de ontwikkeling van dit soort fietskarren. Wanneer jullie lekker met het hele gezin eropuit willen trekken, is het natuurlijk van belang dat iedereen echt kan genieten van de fietstocht. De fietskarren Special Needs van Wike zorgen daar overduidelijk voor.

Special needs accessoire set

Met een ‘Special Needs accessoireset’ kun jij jouw aankoop van de Wike Fietskar Special Needs helemaal compleet maken. De set met accessoires voor deze producten zorgt er namelijk voor dat je de beschikking krijgt over een draagtas, een buitenhoes, een fauteuilset, twee zijsteunen en een hoofdsteun.

De Special Needs Wike Fietskar snel bij jou thuis

Wil jij snel gebruik kunnen maken van één van de Wieke fietskarren voor mensen met speciale behoeften? Dan zit je goed bij Fietskarretje.nl! Op het moment dat jij het product in je winkelwagen hebt gestopt en hebt afgerekend, doen wij namelijk ons best om het zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Op die manier geniet je al gauw van heerlijke fietstochtjes met de fietskar.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1306 beoordelingen. Lees alle beoordelingen