Taxxi fietskar

Je kent het gevoel vast wel: je wilt er graag samen met jouw kroost op uit trekken in een omgeving die je niet heel goed kent. Je kunt dan gaan twijfelen over de veiligheid van jouw kind en het juiste vervoermiddel. Dit soort problemen zijn gelukkig eenvoudig te tackelen. Met een fietskar van het merk Taxxi kun jij straks heerlijk genieten van fantastische én veilige buitentochten met jouw kind.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De fietskar voor kinderen van het merk Taxxi zijn speciaal ontworpen voor het welzijn van jouw kind tijdens de fietstochten die jullie samen gaan maken. Dat zorgt er natuurlijk voor dat een aspect als veiligheid heel hoog in het vaandel staat bij het ontwikkelen van deze fietskarren. Ook om het comfort is gedacht, zodat jouw kind of kinderen ook daadwerkelijk kunnen genieten van dit soort tochtjes in de buitenlucht.

Fietsplezier voor het hele gezin

Het doel van Taxxi is om het dagelijks leven van fietsgebruikers gemakkelijker te maken en het mogelijk te maken om zowel kind als de volwassene optimaal te laten genieten van een fietstocht. Op een milieuvriendelijke manier kan een gezin mobiel zijn, met behulp van deze uitvindingen van Taxxi. Zowel de volwassene als het kind zal optimaal genieten van heerlijke fietstochten.

Veiligheid boven alles

We benoemden het al even kort: de veiligheid. Het aspect wat met stip op nummer één staat tijdens de productie van de verschillende fietskarren. En juist omdat de nadruk op veiligheid ligt bij het ontwerpen, weet jij zeker dat jullie met een gerust hart gebruik kunnen maken van de fietskarren. Op die manier kunnen jullie samen nog net iets meer genieten van de tochtjes of wandelingen samen.

Ook te gebruiken voor andere doeleinden

De fietskarren van Taxxi zijn gemakkelijk te koppelen én te ontkoppelen. Wanneer je dit laatste hebt gedaan, bijvoorbeeld na een fietstocht, komen ook de andere functies van de fietskar voor kinderen aan het licht. Zo is de fietskar op dat moment te gebruiken als buggy, voor gezellige wandelingen van jou en jouw kind.

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Bij Fietskarretje.nl willen we graag dat jij gedurende lange tijd kunt genieten van jouw aankoop. Mede daarom zorgen we ervoor dat alle fietskarren die je bij ons kunt kopen uitvoerig getest zijn op de hoge mate van kwaliteit. Doordat we dit kunnen combineren met scherpe prijzen, geniet jij altijd van een perfecte prijs-kwaliteitverhouding bij aankoop van een Taxxi kinderfietskar.

Neem gerust contact op

Wanneer jij overtuigd bent geraakt door één van de fietskarren van Taxxi, kun je deze gemakkelijk in je winkelwagen stoppen en bestellen. Vervolgens doen wij ons best om de door jou aangeschafte artikelen zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Zo genieten jij én de kleine al gauw van prachtige fietstochten door de natuur.

Heb je nog vragen over (één van) de fietskarren van Taxxi? Neem dan gerust contact met ons op! Dankzij de jarenlange ervaring die we bij Fietskarretje.nl hebben op het gebied van fietskarren voor kinderen, kunnen we je te allen tijde voorzien van een gedegen advies. Zo weet jij zeker dat je uiteindelijk kiest voor de variant die helemaal past bij jullie wensen en behoeftes.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1306 beoordelingen. Lees alle beoordelingen