Polisport fietskar

Fietskarretje.nl is de online shop voor alle fietskarren. Zoek je voor je kind(eren) een fietskar met vering voor een betaalbare prijs? Dan is de Polisport fietskar misschien wel iets voor jou. Met behulp van een fietskar van het merk Polisport kunnen jij en jouw kroost heerlijk samen genieten van wandeltochten of fietstochten.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelen Polisport fietskar

Wanneer jouw kind nog te klein is om zelfstandig grote stukken te fietsen of te wandelen en je wilt toch samen lekker kunnen genieten van het buitenleven, dan is een fietskar van het merk Polisport een uitstekende oplossing! Polisport produceert fietskarren van uitstekende kwaliteit, waardoor je ervan uit kunt gaan dat je hier gedurende lange tijd van kunt genieten. Andere voordelen van het aanschaffen van een fietskar zijn onder meer:

  • Perfecte prijs-kwaliteitverhouding
  • Zowel varianten voor wandelingen als fietstochten beschikbaar
  • Ultiem samen met jouw kind genieten tijdens het mooie weer

Polisport fietskar Lifestyle

Over Polisport

Polisport Group heeft een solide aanwezigheid op de markt en produceert producten die verband houden met de tweewielindustrie. Gefocust op internationalisering, innovatie en kwaliteit van klantenservice, heeft de groep zijn klanten- en marktenportfolio uitgebreid en is nu aanwezig in meer dan 72 landen over de hele wereld.

De Polisport Group is een wereldleider in babydragers, gespecialiseerd in fiets- en motoraccessoires en is gevestigd als marktleider met een groeiende internationale aanwezigheid. De Groep exporteert 97% van haar productie en heeft 9 merken in haar portfolio.

Verschillende uitvoeringen

Zoals we al even kort benoemden, zijn er verschillende uitvoeringen van Polisport fietskarren. Zo vind je binnen onze webshop fietskarren voor wandel- en fietstochten terug en fietskarren die juist geschikt zijn voor alleen fietstochten. Op de productpagina’s vind je vervolgens alle specificaties en eigenschappen terug. Zo vind je altijd een variant die bij jou en jouw kroost past.

Advies op maat

Twijfel je over de juiste keuze op het gebied van fietskarren? Neem dan gerust contact met ons op! Dankzij de jarenlange ervaring die wij hebben op het gebied van fietskarren van Polisport en andere merken, kunnen we je altijd voorzien van advies op maat. Zo weet jij zeker dat je de juiste keuze maakt.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1306 beoordelingen. Lees alle beoordelingen