Vantly fietskar

Vantly fietskar voor kinderen

Met de Vantly fietskar kunt u uw kinderen veilig vervoeren. De fietskar blijft overeind staan als uw fiets omvalt, daardoor is deze kar veiliger dan een fietsstoeltje. Daarnaast beschikt de kar over een wind- en regenscherm, voldoet het aan alle veiligheidsnormen en is dan ook voorzien van een veilige kooiconstructie, reflectoren aan de zij- en achterkant en een verstelbare 5-puntsgordel. Het voordeel van een 5-puntsgordel is, dat kinderen de gordel zelf niet kunnen openmaken.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelen Vantly fietskar voor kinderen

Er zijn dus een aantal voordelen verbonden aan het aanschaffen van een Vantly fietskar voor kinderen. Kortweg overigens ook wel Vantly kinderfietskar genoemd. Zaken waarvan je onder andere profiteert, wanneer je besluit om een Vantly kinderfietskar aan te schaffen bij Fietskarretje.nl, zijn:

  • Uiterst veilige manier om uw kinderen te vervoeren
  • Hoge mate van comfort voor uw kind
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Verschillende kleuren Vantly kinderfietskar

Binnen het aanbod kinderfietskarren van Vantly kunt u terecht voor verschillende kleuren fietskarren. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een wat neutralere versie gaan of juist kiezen voor een fleurige, opvallende kleur. Op de productpagina’s zelf vindt u nog meer informatie, zodat u kunt kiezen welke kinderfietskar het beste bij uw kroost past.

Toch een ander merk?

Is de Vantly kinderfietskar toch niet helemaal datgene gebleken waar u naar op zoek was? Wees dan niet getreurd! Binnen het assortiment van Fietskarretje.nl kunt u namelijk ook terecht voor verschillende andere merken kinderfietskar. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij de volgende merken:

Hoge mate van comfort

De fietskarren van Vantly staan bekend om de hoge mate van comfort. Het is natuurlijk niet alleen belangrijk dat jouw kind op spelenderwijze en een veilige manier deel kan nemen aan het verkeer, maar ook dat hij of zij lekker kan zitten. Met name wanneer jij samen lange stukken wilt gaan fietsen, is het nodige comfort niet verkeerd. En daar heeft Vantly zeker aan gedacht!

Uitstekende kwaliteit

De fietskarren voor kinderen van het merk Vantly staan niet alleen bekend om de hoge mate van comfort, maar ook nog eens om de uitstekende kwaliteit. Veiligheid, kwaliteit en comfort zijn duidelijke eisen tijdens het productieproces van deze kinderfietskarren, iets wat je merkt tijdens de fietstochten met jouw kind.

Die uitstekende kwaliteit wordt bij Fietskarretje.nl ook nog eens gecombineerd met scherpe prijzen. Daardoor geniet je bij aankoop van één van de fietskarren dus ook nog eens van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zullen jij én jouw kroost lang plezier hebben van een aankoop van één van deze producten.

Advies op maat

Heb je de keuze gemaakt en is de Vantly kinderfietskar voor jou en jouw kind ideaal? Dan kun je deze gemakkelijk online bestellen! Vervolgens doen wij ons best om het product zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Wil je toch graag eerst nog meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met jou kijken we graag naar de beste Vantly kinderfietskar voor jouw doeleinde.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1273 beoordelingen. Lees alle beoordelingen