Bobike Trailer

Samen veilig op pad met de fiets? Met een Bobike trailer wordt het weer mogelijk. Je kind neemt comfortabel plaats achterin de fietskar, en jij hoeft je alleen nog maar te focussen op het fietsen. Een Bobike fietskar geeft jou én je kind jullie vrijheid weer terug! De Bobike trailer is eigenlijk alles wat jullie nodig hebben voor een heerlijke trip in de buitenlucht.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stijlvolle afwerking

Kenmerkend voor de Bobike trailer is zijn stijlvolle design. De lichtgrijze kap staat mooi bij iedere fiets, en ook de lederlook grip voor de handgreep achterop staat bijzonder chique. Echt een kinderfietskar met klasse! Je kind zit altijd van wind en regen dankzij de wind- en waterdichte voorflap. Met de Bobike trailer genieten zowel jij als jouw kind dus optimaal van de tocht die jullie samen ondernemen.

Veiligheid voorop

Uiteraard wil je jouw kroost te allen tijde op een veilige manier kunnen vervoeren. Dat is dan ook één van de belangrijkste aspecten die Bobike in gedachten heeft gehad tijdens het vervaardigen van deze trailer. Veiligheid staat hoog in het vaandel en dat zie je terug bij alle verschillende trailers van dit merk.

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Naast de veiligheid van de verschillende trailers, is ook de kwaliteit zelf uitstekend. Zo weet je zeker dat jij en jouw kind gedurende lange tijd kunt genieten van de door jou aangekochte trailer. Bovendien koop je de producten bij Fietskarretje.nl tegen zeer scherpe prijzen, waardoor je profiteert van een perfecte prijs-kwaliteitverhouding!

2-in-1 trailer

De Bobike trailer staat bekend om de multifunctionaliteit. Deze uitvinding is namelijk te gebruiken als kinderkar voor achter de fiets, maar ook als kar om te gaan wandelen. Of je nu zin hebt om te wandelen of om te fietsen, in beide gevallen is de Bobike trailer dus dé ideale aankoop. Bovendien kun je de switch tussen fietskar en wandelkar heel eenvoudig maken.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.3/10 gebaseerd op 1322 beoordelingen. Lees alle beoordelingen