Fietskar Kind

Fietskar kind gezocht?

Het komt u vast bekend voor. U bent op vakantie en wil eens lekker op de fiets stappen om van de omgevende natuur te gaan genieten. Toch twijfelt u, want u kent de weg niet precies en weet dus ook niet of het allemaal wel veilig is voor uw kind. Uiteraard is hier een geheel simpele en comfortabele oplossing voor, namelijk een kinderzitje achter op uw fiets. Echter kan een kind hier zich niet ruimtelijk in bewegen. Daarom is de kinderfietskar ontwikkeld! De kinderfietskar is de laatste jaren een populair fenomeen geworden in de fietswereld. Inmiddels is er dan ook een enorm aanbod aan deze producten en is het lastig om de juiste kinderfietskar te kiezen die bij u past. Een feit is dat de kar zich perfect leent als gemakkelijk en veilig vervoersmiddel voor kleuters, peuters en baby's.

62 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Neem uw kind op een comfortabele manier mee

Natuurlijk is het even wennen voor uw kind als hij achter de fiets aan wordt getrokken. Logisch, want het is allemaal nieuw. Feit blijft namelijk dat met deze fietskar kinderen zich nooit hoeven te vervelen. Bijvoorbeeld door de indrukken van het buitenleven die uw kroost, veilig voortgetrokken door u, kan opdoen.

Na verloop van tijd wordt de kinderfietskar als comfortabel ervaren en leest uw kind rustig een boekje of speelt wat met zijn speelgoed. Is uw kind nog maar een baby? Geen probleem, er zijn namelijk ook speciale zogenoemde babyschalen verkrijgbaar. Geheel veilig en gemakkelijk te monteren. Ook voor baby’s is de kinderfietskar dus een ideale oplossing!

Samen met uw kind op pad

U maakt met een fietskar kind én ouder blij, want samen fietsen is ideaal. Helaas is de vakantie op een gegeven moment ook weer voorbij en zal de kinder fietskar weer opgeborgen moeten worden. Ook dit is geen enkel probleem. De kinderfietskar is gemakkelijk in te klappen en op te bergen.

Ook om te toveren tot buggy

Sommige fietskarren zijn zelfs om te toveren tot buggy, zodat u er het hele jaar plezier van hebt. En u zult ook ondervinden dat de kinderfietskar in het dagelijks leven ook van pas gaat komen. Kleine Bart moet namelijk ook naar school of gaat mee boodschappen doen. Ook in dit geval is de fietskar dus dé ideale aankoop!

De kinderfietskar wordt onmisbaar

Kortom, de kinderkar is een steeds populairder fenomeen en zal de komende jaren zelf als onmisbaar worden geschat. Het is dé fietskar waar kinderen dol op zullen zijn. En u natuurlijk zelf ook! En twijfelt u nog over welke fietskar het beste bij u en uw jonge kind past? Neem dan gerust even contact op met onze deskundige adviseurs!

Fietskarretje.nl is onder andere leverancier van:

Thule Chariot, Burley, Weehoo, Vantly, Kidscab en XLC.

TIP: Burley heeft een zeer uitgebreide lijn van kinderfietskarren, voor elke wens en elk budget, Kijk dus snel op: Burley Fietskar

Beoordeeld met 9.3/10 gebaseerd op 1069 beoordelingen. Lees alle beoordelingen