Mijn winkelwagen:

Items: 0
Totaal prijs: € 0,00

Afrekenen
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Webshop keurmerk

Disclaimer

Algemeen

FDB-Shops (Kamer van Koophandel 02092460), hierna te noemen FDB-Shops, verleent u hierbij toegang tot www.dierenbenodigdheden-online.nl, www.fietskarretje.nl en www.telefoonhouder-shop.nl (de Website) en nodigt u uit het aangebodene te kopen. FDB-Shops behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

FDB-Shops spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met FDB-Shops.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij FDB-Shops. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van FDB-Shops, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Een nieuwe versie van de disclaimer zal op deze pagina vermeld worden met daarbij de datum van wijziging.