Trek er samen met jouw kind op uit met behulp van een prachtige uitvinding: de aanhangfiets!

Trek er samen met jouw kind op uit met behulp van een prachtige uitvinding: de aanhangfiets!

Wanneer jouw kind nog jong is, kan het voor hem of haar heel vermoeiend zijn om lange stukken te lopen door bijvoorbeeld een natuurgebied. Dat kun je natuurlijk tackelen door jouw zoon of dochter achterop de fiets mee te nemen, maar dat is voor langere tochten vaak ook niet heel comfortabel. De bedenkers van de aanhangfiets moeten hebben getracht met hun uitvinding dit soort problemen te tackelen.

De aanhangfiets zorgt er namelijk voor dat je jouw kroost op een gemakkelijke, comfortabele en bovenal veilige wijze mee kunt nemen op een mooi tripje door de buitenlucht. Veilig achter zijn of haar vader of moeder, kan jouw kind op een leuke wijze veel indrukken van de natuur op doen tijdens zo’n fietstochtje. We vertellen je graag eens meer over deze uitvinding in onderstaand blog!

Jouw kind spelenderwijs meer over het verkeer meegeven

Met een aanhangfiets kun je jouw kind spelenderwijs meer leren over het verkeer. Op een veilige manier kan jouw kroost lekker meetrappen met papa of mama. Doordat jij zelf achter het stuur en de remmen plaatsneemt, gebeurt dat op een geheel verantwoorde wijze. Bovendien is een aanhangfiets zowel voor jou als voor je kind een comfortabele manier om door de natuur te fietsen.

Een aanhangfiets wordt vaak gebruikt aangeschaft wanneer de (toekomstige) bezitter in een mooie omgeving woont, van fietsen houdt of bijvoorbeeld op vakantie gaat. In dat geval hoef je voortaan niet alleen meer de omgeving te ontdekken, maar kun je dat samen met jouw zoon of dochter gaan doen! De eerste indrukken van het fietsen worden zo op een leuke manier opgedaan door jouw kind.

Verschillende aanhangfietsen

Er zijn veel verschillende aanhangfietsen op de markt. Bij Fietskarretje.nl hebben we ervoor gekozen om alleen de beste merken aan te bieden. Dan gaat het dus om aanhangfietsen die goed getest zijn op aspecten als comfort, maar met name ook veiligheid. Neem dus eens een kijkje op de pagina’s van de Weehoo aanhangfietsen of de varianten van het merk Burley!

Meerdere accessoires

Binnen het aanbod op onze pagina’s vind je ook nog eens verschillende accessoires terug. De accessoires zorgen ervoor dat je jouw aankoop van een aanhangfiets helemaal compleet kunt maken en dat jullie straks samen optimaal kunnen genieten van een fietstocht. En twijfel je over welk product het beste aansluit op jouw wensen? Neem dan gerust contact op met één van onze experts!Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1209 beoordelingen. Lees alle beoordelingen