Samen met jouw hond buiten genieten

Samen met jouw hond buiten genieten

Geniet heerlijk van het buitenleven met jouw viervoeter

Het mooie weer staat weer voor de deur! Dat betekent dat je straks weer heerlijk kunt genieten van de buitenlucht en fantastische tochten kunt lopen of fietsen. En wat is er nou leuker dan dat samen met jouw hond te kunnen doen? Bijna niks, toch? Juist! Daarom zijn er verschillende producten ontwikkeld die ervoor zorgen dat jij jouw hond ook op langere tochten mee kunt nemen.


Waarom kunnen de oplossingen van Fietskarretje.nl handig zijn?

Er zijn dus verschillende producten die ervoor kunnen zorgen dat jij samen met jouw hond weer kunt genieten van heerlijke zomerse wandelingen of fietstochtjes. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jouw hond niet langer in staat is om lange afstanden af te leggen.

Zo kan het door ouderdom komen dat jouw hond minder goed kan bewegen. Een blessure kan natuurlijk ook en in sommige gevallen is het ook voor de (wat kleinere) honden niet ideaal om enorme afstanden lopend af te leggen. In alle gevallen is het aanschaffen van één de vervoersmiddelen op Fietskarretje.nl de ideale oplossing!


Hondenfietskar

Eén van de opties waaruit je bijvoorbeeld kunt kiezen, is de hondenfietskar. De hondenfietskar is speciaal ontwikkeld voor wanneer jouw hond geen lange afstanden naast de fiets kan lopen. Met een hondenfietskar, die je kunt bevestigen aan de achterkant van jouw fiets, kun jij het tempo bepalen. Jouw viervoeter kan lekker uitrusten, in de comfortabele kar. Zo geniet jouw hond heerlijk van het uitzicht, terwijl jij hem of haar door de natuur fietst!

 

Hondenbuggy

Een andere oplossing is de hondenbuggy. Een hondenbuggy is handig tijdens lange wandeltochten die je samen met jouw hond wilt maken. Zo kan de hond af en toe even uitrusten, terwijl jij hem of haar voortduwt. Wanneer jouw viervoeter vervolgens weer voldoende is uitgerust, kan er ook door de hond lekker gewandeld worden.


Hondenfietsmand

Tot slot belichten we graag nog de hondenfietsmand. Hondenfietsmanden zijn geschikt voor kleinere honden en worden over het algemeen voorop de fiets bevestigd. Met een hondenfietsmand kun je jouw trouwe viervoeter op een veilig en comfortabele manier meenemen, waar je ook naar toe gaat. In veel gevallen kun je de hondenfietsmanden overigens ook achterop de fiets plaatsen, door middel van een britch. Voor al deze producten ben je bij Fietskarretje.nl aan het juiste adres!

 

 

 betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1306 beoordelingen. Lees alle beoordelingen