Met de kinderfietskar genieten jij én jouw kleine van fantastische fietstochten

Met de kinderfietskar genieten jij én jouw kleine van fantastische fietstochten

Het is natuurlijk ontzettend aangenaam om bij mooi weer heerlijke fietstochten door de natuur te gaan maken. Wellicht woon je dichtbij een buitengebied of ben je op vakantie van plan om lekker te gaan fietsen. Wanneer jij dan jouw kleine mee wil nemen, kun je soms stuiten op wat praktische problemen.

Hoe zorg je er immers voor dat je samen met jouw kroost kunt gaan genieten van heerlijke fietstochten en dat dit voor zowel jouzelf als de kleine op een veilige manier kan plaatsvinden? Daar is iets op bedacht en daar vertellen we je graag eens wat meer over. We hebben het dan natuurlijk over de kinderfietskar!

Op een speelse manier al indrukken opdoen van het verkeer

De kinderfietskar is uitgevonden om jouw kind op een veilige manier met jou te laten ‘meefietsen’. Dankzij de koppeling aan jouw fiets kan de kleine namelijk op een speelse manier al de eerste indrukken van het verkeer opdoen zonder dat hij of zij daar actief aan hoeft bij te dragen.

Ook uitstekend te gebruiken tijdens een wandeling

Achter de sterke schouders van mama of papa geniet de kleine man of vrouw heerlijk van het uitzicht van de natuur en het comfort van de kinderfietskar zelf. En wil je na een fietstocht even heerlijk samen door de natuur gaan wandelen? Dan is de kinderfietskar ook eenvoudig los te koppelen en om te toveren tot ‘wandelbuggy’.

Behoorlijk wat te kiezen op het gebied van kinderfietskarren

De kinderfietskarren zijn er in veel verschillende soorten en maten. Met verschillende draaggewichten en ook qua kleur in meerdere uitvoeringen. Zo kun je in het assortiment van Fietskarretje.nl altijd een variant vinden die perfect aansluit op de wensen en behoeften die jij en jouw kroost hebben.

Bovendien kom je door het filter op de categoriepagina gemakkelijk bij de uitvoeringen die al beter bij jou passen. Op die manier wordt de keuze steeds gemakkelijker. Heb je al wat voorkennis en een voorkeur voor een bepaald merk? Dan kun je voor dit merk alvast kiezen in het filter aan de linkerkant van deze categoriepagina.betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.3/10 gebaseerd op 1322 beoordelingen. Lees alle beoordelingen