Hoe genieten jij en jouw huisdier optimaal van het mooie weer?

Hoe genieten jij en jouw huisdier optimaal van het mooie weer?

Het mooie weer steekt gelukkig steeds vaker de kop op in Nederland. In het voorjaar en de zomer zijn we met z’n allen weer vaker in de buitenlucht te vinden. Het behoeft eigenlijk geen uitleg dat ook honden en katten het fantastisch vinden om heerlijk in de buitenlucht te kunnen vertoeven. Door verschillende uitvindingen is dit afgelopen decennia voor steeds meer huisdieren goed mogelijk.

Immers, niet alle honden en katten zijn in staat om samen met hun baasje lange stukken te lopen en bijvoorbeeld verder liggende parken of bossen te bezoeken. Dat kan komen door ouderdom van de hond of kat, maar ook door bijvoorbeeld een (tijdelijke) blessure. Wat de reden ook is, met verschillende producten kun je ervoor zorgen dat jij samen met jouw huisdier weer meer kunt genieten van de natuur.

Wat voor uitvindingen dat precies zijn, daarover vertellen we je graag wat meer. Is er een plek waar je naartoe wilt gaan en welke voor jou zelf wel op loopafstand is (maar voor jouw hond of kat niet)? Dan is een hondenbuggy een goed geschikt product! Hondenbuggy’s vergemakkelijken het meenemen van jouw huisdier tijdens een wandeltocht.

Mocht je toch liever een stukje willen gaan fietsen, dan kun je natuurlijk kiezen voor een hondenfietskar of een hondenfietsmand. Afhankelijk van de grootte en het gewicht van jouw hond heb je in deze categorieën ontzettend veel keuzemogelijkheden. Met de informatie die bij de producten zelf staat, weet je zeker dat je altijd een variant aanschaft die perfect past bij jouw huisdier.

Binnen de webshop van Fietskarretje.nl vind je daarnaast ook nog verschillende producten die te boek staan als ‘accessoires’ en ervoor zorgen dat je jouw aankoop helemaal compleet kunt maken. Denk daarbij onder meer aan een ‘britch’, die ervoor zorgt dat je jouw hondenfietskar eenvoudig aan jouw fiets kunt bevestigen. Ook bijvoorbeeld regenhoezen zijn terug te vinden in het assortiment van Fietskarretje.nl

Heb je twijfels over het juiste product voor jouw doeleinde? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers gaan graag samen met jou op zoek naar het product dat het beste aansluit op de situatie van jou én jouw hond!Beoordeeld met 9.3/10 gebaseerd op 1121 beoordelingen. Lees alle beoordelingen