Een hondenfietsmand: perfect om jouw (kleinere) hond gemakkelijk mee te kunnen nemen!

Een hondenfietsmand: perfect om jouw (kleinere) hond gemakkelijk mee te kunnen nemen!

Heb jij een kleinere hond en wil je er graag eens samen op uit kunnen trekken? Dan kan het een goed idee zijn om eens na te denken over een hondenfietsmand! Wanneer je een hondenfietsmand aan jouw fiets koppelt, kun je jouw viervoeter voortaan op een comfortabele manier meenemen naar mooie natuurgebieden.

Je trekt er niet alleen heerlijk samen op uit op de fiets, de hondenfietsmand is in veel gevallen ook afneembaar. Dat zorgt ervoor dat je de hondenfietsmand ook gemakkelijk als draagmand kunt gaan gebruiken. Ga je dus fietsend naar een gebied, waar je vervolgens samen een wandeling wilt gaan maken? Dan is een fietsmand voor honden voor beide doeleinden uitstekend geschikt!

Meerdere toepassingen

We zijn er in de alinea hierboven al even op ingegaan dat je de hondenfietsmand ook als draagmand tijdens een wandeling kunt gaan gebruiken. Hondenfietsmanden zijn er echter niet alleen voor honden. Ook voor katten kan de fietsmand namelijk op de juiste manier dienstdoen. Alle hondenfietsmanden uit het assortiment van Fietskarretje.nl zijn perfect te gebruiken als fiets- en draagmand voor katten en poezen.

Wanneer je van plan bent om een hondenfietsmand aan te schaffen, is het wel van belang om te weten of de mand geschikt is voor jouw hond. De meeste van de hondenfietsmanden zijn namelijk geschikt tot een draaggewicht van elf kilogram. Is jouw hond groter en zwaarder dan de fietsmand aankan? Neem dan eens een kijkje bij de hondenfietskarren! Ook dat zijn namelijk zeer geschikte vervoermiddelen voor jouw viervoeter.

Hoe bevestig je een hondenfietsmand?

Je kunt een hondenfietsmand voorop of achterop de fiets bevestigen. Vindt jouw hond het leuk om voorop de fiets te zitten en lekker de natuur in te kunnen kijken? Dan kun je voor het mooiste overzicht zorgen door de hondenfietsmand voorop te plaatsen. Heeft jouw hond liever dat hij of zij veilig achter zijn of haar baasje plaats kan nemen? Dan kan het een goed idee zijn om de fietsmand achterop de fiets te plaatsen.

Je kunt ook per moment switchen, dat doe je met behulp van een zogenaamde ‘britch’. Door de britch kun je de fietsmand gemakkelijk verplaatsen. Zo kun je jouw viervoeter de ene keer lekker het verkeer in laten kijken en de andere keer achter je plaats laten nemen. Je vindt de britch op de overzichtspagina van de hondenfietsmanden.betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.5/10 gebaseerd op 1227 beoordelingen. Lees alle beoordelingen