Aanhangfiets

Aanhangfiets

Wanneer je jonge kinderen hebt, is het ideaal om één van je kinderen mee te kunnen nemen op de fiets. Wat is er immers mooier dan met het gezin lekker te kunnen genieten van de buitenlucht in de zomer? Juist daarom is de aanhangfiets bedacht! De aanhangfiets is ontworpen voor kinderen die nog geen lange stukken kunnen fietsen.

Spelenderwijs in aanraking komen met het verkeer

Een aanhangfiets is niet alleen een handig middel om jouw kind mee te kunnen tijdens een fietstocht, het kind kan er ook nog eens veel van leren. Door achter jou in aanraking te komen met het verkeer, kan hij of zij de eerste indrukken opdoen en spelenderwijs leren hoe het verkeer werkt. Met behulp van de aanhangfiets vindt dat bovendien op een geheel veilige manier plaats!

Hoe maak je de aanhangfiets compleet?

De aanhangfiets kan compleet worden gemaakt door het aanschaffen van accessoires. Neem accessoires als een regenhuif en zonnescherm bijvoorbeeld, die ervoor zorgen dat je altijd gebruik kan maken van de aanhangfiets, onafhankelijk van het weer. Ben je op zoek naar koppelstukjes, een parkeerstandaard of een muursteun? Dan is Fietskarretje.nl het adres waar je moet zijn!

Verschillende soorten aanhangfietsen

Er zijn meerdere soorten aanhangfietsen. Ben je dus aan het nadenken over het aanschaffen van een aanhangfiets? Dan heb je de keuze uit een uitgebreid aanbod. De bekendste merken op het gebied van aanhangfietsen zijn Weehoo en Burley. Deze merken hebben elk weer hun eigen kenmerken en dus lichten we deze merken hieronder even apart toe:

Weehoo

De Weehoo aanhangfietsen staan bekend om de topkwaliteit die ze herbergen. De aanhangfietsen van dit merk hebben allemaal dezelfde uiterlijke kenmerken. Zo is er een stoeltje op een stang gemonteerd, waardoor jouw kind niet alleen veilig met je mee kan fietsen, maar ook nog eens comfortabel zit.

Burley

en Burley aanhangfiets ziet er weer iets anders uit dan een Weehoo variant. Deze producten lijken iets meer op een omhoogstaande fiets. Ook hier geldt dat dit bedrijf kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en je dus zeker weet dat je gedurende lange tijd kunt genieten van je aanhangfiets. Voor wat voor soort aanhangfiets je ook kiest, in beide gevallen kunnen jij en jouw kroost straks optimaal genieten van het buitenleven!

Samen genieten van het mooie weer

Wil jij in het voorjaar en de zomer heerlijk kunnen genieten van het mooie weer en, samen met jouw kind, lekker kunnen fietsen? Dan is de aanhangfiets dus dé ideale oplossing! Heb je nog vragen over de aanhangfiets, één van de bijbehorende producten of deze blog? Neem dan gerust contact met ons op!betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.3/10 gebaseerd op 1322 beoordelingen. Lees alle beoordelingen