Bagagekar

Bagagefietskar: om eenvoudig jouw bagage te vervoeren

Wil je regelmatig per fiets bagage of andere spulletjes vervoeren, dan kan één van onze bagagekarren uitkomst bieden. Fietskarretje.nl is dealer van verschillende merken. In het assortiment vind je o.a. de Burley, XLC, Roland, Wike en Vantly. Nieuw zijn de bagagekarren van Wike. Met een bagagekar fiets je veel efficiënter, dan dat je je spullen achterop je fiets moet plaatsen, je haalt met een bagagefietskar het ideale hulpmiddel in huis!

60 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bagagefietskar

Een bagagekar kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld bij het boodschappen doen of met vakantie kan een bagagekar een gemakkelijk hulpmiddel zijn. Voor je bagagefietskar zijn er ook diverse accessoires te verkrijgen. Zo kun je bij Fietskarretje.nl dus terecht voor alle producten die je nodig hebt om een bagagefietskar te complementeren.

Bagagefietskarren van A-kwaliteit

De bagagefietskarren die je terug kunt vinden op deze pagina, zijn allemaal voorzien van een zeer goede kwaliteit. Doordat deze kwaliteit zo goed is, weet jij zeker dat je lang van jouw gekochte bagagekar kunt genieten. Omdat we naast deze kwaliteit ook nog eens zachte prijzen hanteren, profiteer je bij ons van een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Verschillende accessoires

Je kunt bij ons ook terecht voor verschillende soorten accessoires, die je kunt gebruiken bij onze bagagefietskarren. Zo vind je bij ons onder meer fietstassen, muursteunen en verschillende koppelingen. Naar wat voort accessoires voor de bagagekar je dus ook op zoek bent, je vindt het binnen onze webshop. Met accessoires kun je jouw bagagefietskar helemaal compleet maken.

Neem gerust contact op

Ben je enthousiast geworden over één van de bagagefietskarren uit ons assortiment? Dan bestel je deze gemakkelijk binnen onze webshop. Vervolgens doen wij het best om het product zo snel mogelijk te bezorgen. Heb je eerst nog vragen over één van de bagagefietskarren? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met jou gaan we graag op zoek naar de bagagefietskar die het meest geschikt is voor jouw behoeftes.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1273 beoordelingen. Lees alle beoordelingen