Babyschaal

Babyschaal voor fietskar gezocht?

Een Melia of Weber babyschaal is een uitstekende oplossing voor het vervoer van 1 of 2 baby's vanaf 3 maanden in een fietskar of bakfiets. De lichtgewicht babyschaal Melia is vervaardigd uit EPS (hard piepschuim). Dit materiaal is bekend van de kinderfietshelmjes. Speciaal ontworpen voor kinderfietskarren kan er met gemak een ouder kindje naast zitten. Daarnaast is het ook mogelijk om twee babyschalen naast elkaar te plaatsen. De schalen bieden aan alle kanten door de opstaande rand ondersteuning, ideaal voor een kind dat nog niet goed kan zitten. Fietskarretje heeft naast Melia ook babyschalen van het merk Weber in het assortiment. Een Weber babyschaal of Melia Babyschaal heeft bijvoorbeeld als groot voordeel dat het uit wasbare teddystof bestaat.

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelen aanschaffen babyschaal

Met een babyschaal neemt u dus gemakkelijk uw kroost overal mee naar toe. Dit product is op zo’n manier ontwikkeld dat het niveau van comfort zeer hoog is. Op die manier weet u zeker dat uw baby ook optimaal kan genieten van de fietstocht die u samen met hem of met haar maakt. Zo kan de baby samen met zijn of haar ouder op een leuke manier alvast kennismaken met het verkeer.

Niet alleen comfort staat hoog in het vaandel bij een Melia of Weber babyschaal. Ook de veiligheid is een zeer belangrijk aspect geweest tijdens het ontwerp van de verschillende babyschalen die u op deze pagina terug kunt vinden. Zo kunt u met een gerust hart heerlijke fietstochten maken samen met uw kroost.

Uitgebreid assortiment

Bij Fietskarretje.nl geven we u graag wat opties om uit te kiezen. Zo kunt u altijd gaan voor het product dat u het beste aanstaat en welke het beste past bij de kind of kinderen die u wilt gaan vervoeren in de fiets of bakfiets. De eigenschappen en maximale belasting van de babyschalen vindt u op de productpagina’s zelf.

Is uw kind al iets te groot geworden voor een babyschaal? Dan kan het lonen om eens te kijken naar ons aanbod op het gebied van peuterschalen. Zo kunt u uw kind ook wanneer hij of zij iets ouder is, op een veilige en comfortabele manier meenemen naar plekken die anders te ver zijn om samen gemakkelijk te kunnen komen.

Babyschaal bakfiets

Een babyschaal is ook gemakkelijk te bevestigen in een bakfiets. Waar normaal een maxi cosi wordt bevestigd, die overigens veel ruimte in beslag neemt, bieden babyschalen een goed alternatief. Zo houd u altijd ruimte over in uw bakfiets, om bijvoorbeeld nog meer spullen mee te nemen. Het materiaal van de babyschaal is zacht en bovendien schokdempend, wat voor extra bescherming voor uw kind zorgt.

babyschaal

3-puntsgordel of 5-puntsgordel?

Er zijn drie drukpunten bij een driepuntsgordel. Beide schouders en tussen de benen of buik van uw kind. De kracht op de gordel wordt daardoor over drie punten verdeeld. Dat is voldoende voor fietskarren, bakfietsen en kinderstoeltjes.

Er zijn vijf drukpunten bij een vijfpuntsgordel. Beide schouders en tussen de benen of buik van uw kind en de zijkanten. De kracht op de gordel wordt daardoor over vijf punten verdeeld en dat is bij hogere snelheden veiliger en comfortabeler voor je kind(eren).

Advies op maat

Twijfelt u over de juiste babyschaal voor uw wensen? Neem dan gerust contact met ons op! Dankzij de jarenlange ervaring die we hebben op het gebied van babyschalen, kunnen we u vaak voorzien van gedegen advies. Zo weet u zeker dat u de juiste babyschaal heeft voor uw kleine jongen of meid.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1306 beoordelingen. Lees alle beoordelingen