Babyschaal

Babyschaal voor fietskar gezocht?

Een Melia of Weber babyschaal is een uitstekende oplossing voor het vervoer van 1 of 2 baby's vanaf 3 maanden in een fietskar of bakfiets. De lichtgewicht babyschaal Melia is vervaardigd uit EPS (hard piepschuim). Dit materiaal is bekend van de kinderfietshelmjes. Speciaal ontworpen voor kinderfietskarren kan er met gemak een ouder kindje naast zitten. Daarnaast is het ook mogelijk om twee babyschalen naast elkaar te plaatsen. De schalen bieden aan alle kanten door de opstaande rand ondersteuning, ideaal voor een kind dat nog niet goed kan zitten. Fietskarretje heeft naast Melia ook babyschalen van het merk Weber in het assortiment. Een Weber babyschaal of Melia Babyschaal heeft bijvoorbeeld als groot voordeel dat het uit wasbare teddystof bestaat.

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelen aanschaffen babyschaal

Met een babyschaal neemt u dus gemakkelijk uw kroost overal mee naar toe. Dit product is op zo’n manier ontwikkeld dat het niveau van comfort zeer hoog is. Op die manier weet u zeker dat uw baby ook optimaal kan genieten van de fietstocht die u samen met hem of met haar maakt.

Babyschaal bakfiets

Een babyschaal is ook gemakkelijk te bevestigen in een bakfiets. Waar normaal een maxi cosi wordt bevestigd, die overigens veel ruimte in beslag neemt, bieden babyschalen een goed alternatief. Zo houd u altijd ruimte over in uw bakfiets, om bijvoorbeeld nog meer spullen mee te nemen. Het materiaal van de babyschaal is zacht en bovendien schokdempend, wat voor extra bescherming voor uw kind zorgt.

babyschaal

Advies op maat

Twijfelt u over de juiste babyschaal voor uw wensen? Neem dan gerust contact met ons op! Dankzij de jarenlange ervaring die we hebben op het gebied van babyschalen, kunnen we u vaak voorzien van gedegen advies. Zo weet u zeker dat u de juiste babyschaal heeft voor uw kleine jongen of meid.

Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1160 beoordelingen. Lees alle beoordelingen