Aanhangfiets

Aanhangfiets header

AANHANGFIETS KOPEN?

Wil je graag een stukje fietsen en dat samen met jouw kind kunnen doen? Vaak kunnen kinderen nog niet langere stukken fietsen. Om toch samen te kunnen genieten van een heerlijke fietstocht, is daar iets op bedacht: de Weehoo aanhangfiets en de Burley aanhangfiets. Met deze aanhangfietsen kun jij op een veilige manier fietsen met de kleine.

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelen van een aanhangfiets

Het kopen van een aanhangfiets kent dus als grote voordeel dat je met jouw kind of kinderen weer optimaal kunt genieten van een mooie fietstocht. Daarnaast heeft het aanschaffen van dit vervoersmiddel nog meer voordelen, zoals:

  • Aanhangfiets van A-kwaliteit
  • Comfortabele zitplek of zitplekken
  • Optimaal genieten van de buitenlucht
  • In veel verschillende varianten verkrijgbaar

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een aanhangfiets?

Comfortabel zitten

Het is natuurlijk belangrijk dat een aanhangfiets comfortabel zit. Wanneer je een redelijk ver stuk wilt gaan fietsen, wil je natuurlijk wel dat jouw kind lekker kan zitten en zo optimaal kan genieten van het buitenzijn. De aanhangfietsen van Fietskarretje.nl zijn dan ook allemaal voorzien van een hoge mate van comfort.

Veiligheid

Het belangrijkste punt is uiteraard de veiligheid. Je wilt immers niet dat er ongelukken kunnen gebeuren tijdens het gebruik van een aanhangfiets. Daarom zijn alle aanhangfietsen uit ons assortiment op zeer veilige wijze opgebouwd. Wanneer deze producten op de juist manier worden gemonteerd, weet je daarom zeker dat jij (en jouw kroost) een veilige fietstocht tegemoet gaan.

Persoonlijke wensen

Je hebt misschien al wel een idee ontwikkeld naar wat voor soort aanhangfiets je op zoek bent. Wanneer je dat nog niet hebt, kan het lonen om eens rond te kijken in ons assortiment aan aanhangfietsen. Kom je er niet uit of vind je (nog) niet de variant die het beste aansluit op jouw wensen en behoeftes? Neem dan gerust contact met ons op!

Spelenderwijs leren fietsen

Door middel van een aanhangfiets komt een kind spelenderwijs in aanraking met fietsen en deelnemen aan het verkeer, op een veilige wijze achter zijn of haar vader of moeder aan. Ook is het voor een kind vaak een enorm avontuur met veel nieuwe en leuke indrukken, tijdens een ritje op de aanhangfiets.

Aanhangfietsen worden ook nog weleens ‘halve fietsen’ genoemd. Dat komt natuurlijk door het uiterlijk van deze fietsen, die alleen een achterwiel hebben en waarbij het stuur aan de fiets van de volwassene wordt bevestigd. De aanhangfietsen zijn, indien goed gemonteerd, uiterst veilig en dus kan een kind spelenderwijs al enigszins leren fietsen en zijn of haar eerste stappen zetten in het verkeer.

Weehoo aanhangfiets

Bij Fietskarretje.nl vind je meerdere merken aanhangfietsen. Eén daarvan is het merk Weehoo. Weehoo is een bekend merk op dit gebied en heeft door de jaren heen behoorlijk wat auriteit opgebouwd. Niet alleen voor de fietsen van Weehoo kun je bij ons terecht, ook voor verschillende accessoires ben je bij Fietskarretje.nl aan het juiste adres!

Aanhangfiets Weehoo Thrill Bike trailer

Accessoires Weehoo aanhangfiets

Heb je de aanhangfiets gevonden die goed aansluit op jouw wensen en behoeftes? Dan kun je deze gemakkelijk en snel online bestellen. Vervolgens doen wij ons best om het product zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Om de aanhangfiets helemaal compleet te maken, kan het een goed idee zijn om nog te kijken naar accessoires voor de fiets.

Voor verschillende Weehoo aanhangfiets accessoires kun je bij ons in de webshop terecht. Zo kun je jouw Weehoo aanhangfiets helemaal compleet maken. Naar wat voor soort accessoire je ook op zoek bent, je vindt het in ons uitgebreide assortiment.

aanhangfiets

Burley aanhangfiets

De Burley aanhangfiets heeft een iets andere uitstraling dan de Weehoo variant. Toch is de functie over het algemeen hetzelfde. Ook in het geval van de Burley aanhangfiets kan een kind op speelse wijze leren fietsen, daar ook deze variant voorzien is van trappers. Je vindt bij ons verschillende accessoires voor de Burley aanhangfiets.

Burley Piccolo aanhangfiets

Accessoires Burley aanhangfiets

Ook voor bij de Burley aanhangfietsen uit ons assortiment kun je meerdere accessoires vinden in onze webshop. Zo vind je bijvoorbeeld een Burley Koppeling voor de aanhangfiets. Ook een bagagedrager, om je spullen gemakkelijk mee te kunnen nemen, en een Burley muursteun zijn terug te vinden in ons assortiment.

Burley Moose drager

Aanhangfiets van A-kwaliteit

Eerder werd dit punt al even benoemd tijdens de voordelen. Welke variant aanhangfiets jij straks ook besluit te kopen, je weet in ieder geval zeker dat je straks de beschikking hebt over een aanhangfiets van topkwaliteit. De fietsen die wij verkopen zijn uitvoerig beoordeeld op haar kwaliteit, waardoor jij lang kunt genieten van de aankoop van één van de producten van Fietskarretje.nl!

VERSCHILLLENDE VARIANTEN AANHANGFIETSEN

Eerder kon je al lezen dat er behoorlijk wat keuze is op het gebied van aanhangfietsen. Zo hanteren we meerdere merken en zit er ook in de vorm en kleurgave van de aanhangfietsen nogal wat verschil. Daardoor kies je dus te allen tijde voor de aanhangfiets die het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Op die manier geniet je van heerlijke fietstochten!

Hoge mate van service

Bij Fietskarretje.nl hebben we service hoog in het vaandel staan. Daarom zorgen we ervoor dat al onze producten van uitstekende kwaliteit zijn. Zo weet jij zeker dat je gedurende lange tijd kunt genieten van de aanhangfiets. Door dit te combineren met een scherpe prijs, geniet je bij ons altijd van een perfecte prijs-kwaliteitverhouding!

Heerlijk toeven in de buitenlucht

Met een aanhangfiets uit ons assortiment kun je dus heerlijk genieten van de buitenlucht. Zeker wanneer het mooi weer is en het zonnetje straalt, is het een fantastisch gevoel om een fietstocht te maken met jouw kroost. Ook wanneer het weer een beetje tegenvalt, kun je echter prima een mooie tocht maken met jouw kleine man of meid.

Er bestaan namelijk verschillende aanhangfietsen die worden geleverd met een zonnescherm, maar ook met een regenhuif. Zo kun je er dus voor zorgen dat jouw zoon of dochter altijd helemaal beschermd is, tegen welke weersinvloed dan ook.

Neem gerust contact met ons op

Ben je enthousiast geworden over de aanhangfietsen? Dat begrijpen we natuurlijk maar al te goed! Wanneer je nu een aanhangfiets bestelt, kun je dus snel van de fietstochtjes met jouw kind gaan genieten. Heb je nog vragen over één van de aanhangfietsen? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers gaan graag met jou op zoek naar het meest geschikte vervoersmiddel.

Ook wanneer je niet zozeer op zoek bent naar advies over de aanhangfiets, maar over andere producten uit onze webshop, kun je altijd bij één van onze medewerkers terecht. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk de juiste producten aanschaft, zodat het leven van jouw hond een stuk aangenamer kan worden gemaakt.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1306 beoordelingen. Lees alle beoordelingen